Στη φυλακή για τον ξυλοδαρμό της συζύγου και του γιού του

Για το επίμαχο βράδυ ο κατηγορούμενος ανέφερε χαρακτηριστικά στην απολογία του ότι η αργοπορία του ανήλικου γιού του και το γεγονός ότι δεν τον άκουγε ήταν που τον έκαναν «να πάρει ανάποδες»

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας σε έναν 61χρονο για τον ξυλοδαρμό της συζύγου και του γιού του.

Συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 61χρονος τσακωνόταν με τον ανήλικο γιο τους και όταν του επιτέθηκε, εκείνη μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει και δέχτηκε και η ίδια χτύπημα στο πρόσωπο. Επιπλέον κατήγγειλε ότι υπήρξαν και στο παρελθόν βίαια επεισόδια και μάλιστα σε ένα από αυτά είχε χτυπήσει και ματώσει τη μύτη του παιδιού τους, ενώ η ίδια πολλές φορές είχε δεχτεί βρισιές αλλά και χτυπήματα με μπουνιές και κλωτσιές!

Μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δικαστηρίου για ποιον λόγο ο 61χρονος ξεσπούσε σε εκείνη, είπε ότι την κατηγορούσε ότι τον κλέβει. «Ήταν και είναι επιθετικός. Ή εμένα θα χτυπούσε ή το παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Στη φυλακή για ξυλοδαρμό της συζύγου και του γιού του: Η απολογία του

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος στην απολογία του δεν αρνήθηκε ότι είχε παρεκτραπεί και στο παρελθόν χρησιμοποιώντας βία σε διάφορες περιπτώσεις μέσα στην οικογένεια, ενώ το επίμαχο βράδυ η αργοπορία του μικρού και η συμπεριφορά του στο να μην τον ακούει ήταν που τον έκαναν «να πάρει ανάποδες», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το Δικαστήριο φρόντισε να τον… ηρεμήσει, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 3 ετών με έκτιση μέρους ποινής στους 5 μήνες και η έφεσή του να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το Αυτόφωρο Μονομελές είχε επιβάλλει και το προηγούμενο 24ωρο σε έναν ακόμη κατηγορούμενο για ενδοοικογενειακή βία να εκτίσει ποινή φυλάκισης 5 μηνών (η αρχική ποινή 2 έτη), για τη συμπεριφορά του απέναντι στην ηλικιωμένη μητέρα του. Και σε αυτή την περίπτωση δεν είχε δοθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Source :
To Top