Καταδίκη 47χρονου χωρίς αναστολή που χτύπησε τουρίστες και αστυνομικό στο ΚΤΕΛ

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 47χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος επιτέθηκε σε τουρίστες και αστυνομικό στα ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου.

Όπως αναφέρει το cretalive.grο 47χρονος άνδρας -πιθανόν υπό την επήρεια ουσιών- ξεκίνησε να βρίζει τους πολίτες που περίμεναν στο σταθμό, ενώ στη συνέχεια τους έσπρωξε.

Όταν τελικά κλήθηκαν αστυνομικοί, επιτέθηκε και σε εκείνους με αποτέλεσμα να χτυπήσει έναν απ’ αυτούς.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα Πέμπτη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με τον 47χρονο να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 10 μηνών, χωρίς αναστολή.

 

Άνδρας επιτέθηκε σε τουρίστες και αστυνομικό – Το χρονικό

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στον κεντρικό σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, στην πόλη του Ηρακλείου, όταν ο 47χρονος Αλβανός άρχισε να επιτίθεται, χωρίς λόγο στους παριστάμενους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Αλβανός στην αρχή φώναζε και κλωτσούσε διάφορα αντικείμενα, ενώ στην συνέχεια δεν δίστασε να χτυπήσει κάποιους από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο χώρο.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και όταν έφτασε εκεί κλιμάκιο από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα, ο άνδρας χτύπησε και έναν από τους αστυνομικούς, πριν οι τελευταίοι καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Μάλιστα ο αστυνομικός χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς τα τραύματά του να χαρακτηρίζονται σοβαρά.

Source :
To Top