Κάθειρξη 293 ετών για παιδεραστή που κακοποίησε 4 παιδιά

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε επίσης σε δικαστικό πρόστιμο 1 εκατομμυρίου 687 λιρών.

Ο νερουλάς Metin Şenay που έγινε γνωστός παγκοσμίως για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στην Κωνσταντινούπολη, δέχθηκε κάθειρξη 293 ετών και έξι μηνών.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε επίσης σε δικαστικό πρόστιμο 1 εκατομμυρίου 687 λιρών.

Το χρονικό των επιθέσεων

Οι καταγγελίες εις βάρος του κατηγορουμένου ξεκίνησαν στις 24 Μαΐου 2023, όταν η 11χρονη ΜΥ δεν επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο, δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία στην οικογένειά της. Τότε οι γονείς της κατήγγειλαν την εξαφάνισή της στις Αρχές όπου διαπίστωσαν πως το παιδί είχε επιβιβαστεί σε ένα μίνι μπας που έφερνε νερό στο σπίτι των γονέων του.

Μετά την έρευνα των Αρχών, αξιωματικοί της Αστυνομίας πραγματοποίησαν επιδρομή στο σπίτι και στον χώρο εργασίας του Metin Şenay, εντοπίζοντας ένα δωμάτιο με ηχομόνωση που χρησιμοποιούσε για να κακοποιήσει σεξουαλικά άλλα τέσσερα παιδιά.

Ο κατηγορούμενος, καταδικάστηκε για τα αδικήματα της «στέρησης της ελευθερίας του παιδιού για σεξουαλικούς σκοπούς με χρήση βίας, απειλών και τεχνασμάτων», «σεξουαλική επάρκεια κακοποίηση παιδιού κάτω των 12 ετών» και «χρήση παιδιών στην παραγωγή άσεμνων εντύπων» σε βάρος 4 παιδιών.

 

Source :
To Top