Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο μόνο για την πράξη της παράνομης οπλοφορίας, καθώς η κατηγορία της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης μετατράπηκε σε απειλή και κηρύχθηκε απαράδεκτη

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών καταδικάστηκε ο 41χρονος που συνελήφθη για το συμβάν με το τσεκούρι στη Λάρισα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.enikos.gr, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο μόνο για την πράξη της παράνομης οπλοφορίας, καθώς η κατηγορία της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης μετατράπηκε σε απειλή και κηρύχθηκε απαράδεκτη. Η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τον όρο απαγόρευσης κάθε επικοινωνίας του κατηγορούμενου με την παθούσα.

Θυμίζουμε, πως το συμβάν έγινε το απόγευμα της 30ης Οκτωβρίου. Τότε, ο κατηγορούμενος πήγε στο σπίτι του ξαδέλφου του, ο οποίος έλειπε σε δουλειά. Στην είσοδο της πολυκατοικίας πέτυχε τη γυναίκα του ξαδέλφου του, η οποία βρισκόταν μαζί με τα ανήλικα τέκνα της. Ο άνδρας κατηγορήθηκε ότι απείλησε τη ζωής της κρατώντας ένα τσεκούρι στο χέρι του. Αφότου τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη την επομένη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

To Top