Ο δράστης αρνήθηκε τις κατηγορίες

Σε φυλάκιση 6 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ένας 64χρονος επιβάτης αμαξοστοιχίας μετά την εκδίκαση της υπόθεσης που προέκυψε από την καταγγελία 18χρονης συνεπιβάτιδάς του ότι την βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Η πράξη η οποία καταγγέλθηκε στις αρχές του μήνα έγινε κατά τη διάρκεια του δρομολογίου που εκτελούσε το τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Τη 18χρονη ενημέρωσε άλλη επιβάτιδα που αντιλήφθηκε τη φερόμενη βιντεοσκόπηση. Η νεαρή καταγγέλλουσα απευθύνθηκε στον ελεγκτή, από τον οποίο ζήτησε να ελέγξει το κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, εντοπίστηκαν 7 με 8 βίντεο που εστίαζαν στο στήθος και στο πρόσωπο της 18χρονης. Τα επίμαχα βίντεο φαίνεται πως είχε μεταφέρει ο 64χρονος με βιαστικές κινήσεις στον «κάδο απορριμμάτων» του κινητού του, όταν υποψιάστηκε ότι οι γυναίκες συζητούσαν για την παράνομη ενέργειά του. Μόλις η αμαξοστοιχία αφίχθη στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία κι ακολούθησε η σύλληψη του άντρα.

Ο κατηγορούμενος, με καταγωγή από το Πακιστάν, αρνήθηκε την κατηγορία, και στην απολογία του ανέφερε ότι δεν βιντεοσκόπησε την κοπέλα, παρά μόνο το βαγόνι και τα τοπία της διαδρομής.

Source :
To Top