Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστολή για υβριστικό κι απειλητικό email από πρώην αστυνομικό σε Εισαγγελείς της χώρας

Εκτός από το χυδαίο μήνυμα ο 57χρονος μήνυσε εισαγγελείς στο Βόλο και στην Κρήτη.

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστολή και χρηματική ποινή 2.000 επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 57χρονο αστυνομικό μετά από απειλές σε εισαγγελείς, με την κατηγορία της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Σύμφωνα με το TheNewspaper, αντιμέτωποι με ένα τρομερά χυδαίο e-mail ήρθαν σχεδόν σε όλες οι εισαγγελικές αρχές στην χώρα χθες το πρωί. Συγκεκριμένα ο 57χρονος αγανακτισμένος αποταγμένος αστυνομικός που διεκδικεί σύνταξη για 10 δεδουλευμένα έτη, αλλά το αίτημα του έχει απορριφθεί και παραγραφεί, αποφάσισε να στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα βρίζοντας όλες τις Εισαγγελίες της Ελλάδας. Ενώ το email που απευθυνόταν στους Εισαγγελείς του Βόλου και της Κρήτης περιείχε και ευθείες απειλές κατά της ζωής του, ο 57χρονος μάλιστα μήνυσε τους εισαγγελείς των δύο περιοχών.

Aπειλές σε εισαγγελείς : Το χυδαίο email

Τρομερά υβριστικές και χυδαίες σεξουαλικές απειλές, ακατονόμαστες πεζοδρομιακές φράσεις οι οποίες περιγράφονται σε 5.500 σελίδες της μηνυτήριας αγωγής. Σοκαρισμένο το ακροατήριο δεν πίστευε ότι άκουγε «θα σε γ@@@@σω» «θα βελάζεις σαν κατσίκι, θα σε σφάξω στο γόνατο» «θα σου σκίσω την κ……..α», «άμα σε βρω θα σου σπάσω τα μούτρα» αλλά και άλλες χιλιάδες τέτοιες εκφράσεις να αναφέρονται σε Εισαγγελείς και Δικαστές.

Ο 57χρονος δεν έμεινε μόνο εκεί, ανακάτεψε και έστειλε το χυδαίο αυτό e-mail ακόμη και σε Βουλευτές, Υπουργούς και Ευρωβουλευτές. Παρ’ αυτά η έδρα προσπάθησε να είναι υποστηρικτική εξηγώντας ότι θα ήταν καλύτερα να ζητήσει αναβολή και συμβουλεύοντας τον να οργανώσει καλύτερα την απολογία του μιας και η κατηγορία που αντιμετώπιζε ήταν σοβαρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 57χρονος στέλνει και επαναλαμβάνει την διαδικασία αυτή τα τελευταία δυο χρόνια. Ο συνήγορος υπεράσπισης ανέφερε ότι έχει μετανιώσει ενώ ο ίδιος είπε ότι δεν ξέρει τι τον οδήγησε να ενεργήσει κατ’αυτόν τον τρόπο.

Source :
To Top