Κρήτη: Ένοχος ο κτηνοτρόφος για το βιασμό της 14χρονης αλλά… αφέθηκε ελεύθερος

60

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του υποστήριξε πως ότι έγινε ήταν με τη συγκατάθεση της ανήλικης.

Ομόφωνα ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ΄εξακολούθηση, για κατοχή ναρκωτικών για ιδία χρήση, και κατοχή ναρκωτικών ουσιών κρίθηκε ο 36χρονος κτηνοτρόφος από την Κρήτη, με απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου αναβίωσε η υπόθεση που αφορά παιδική πορνογραφία και αποπλάνηση ανηλίκων που είχε αποκαλυφθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου τον Ιούνιο του 2021 και είχε σοκάρει την κοινή γνώμη.

Παράλληλα όμως, ομόφωνα του αναγνώρισε η έδρα το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 19 μηνών, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Όμως με δεδομένο ότι έχει παραμείνει προσωρινά κρατούμενος 16 μήνες, οι υπόλοιποι 3 μήνες είναι με αναστολή οπότε κατά συνέπεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ξέπλυμα χρήματος

freepik

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του υποστήριξε πως ότι έγινε ήταν με τη συγκατάθεση της ανήλικης.

Ο εισαγγελέας πρότεινε ενοχή για κατοχή πορνογραφικού υλικού στην πλημμεληματική του μορφή, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας αλλά και για κατοχή ναρκωτικών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο 36χρονος στην απολογία του αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με την συγκατάθεση της ανήλικης καθώς όπως ανέφερε διατηρούσαν σχέση από το 2018 και ο ίδιος δεν έχει σχέση με την τεχνολογία, άρα ίσως κάποιος άλλος να έστελνε μηνύματα από το προφίλ του.

Η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα με την κατάθεση της 14χρονης τότε κοπέλας κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ανηλικότητάς της.

Στη συνέχεια κατέθεσαν και άλλες ανήλικες κοπέλες που είχαν πέσει θύματα του κατηγορούμενου αλλά και κάποιοι από τους γονείς των ανήλικων κοριτσιών.