Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 8 φορές για ενδοοικογενειακή βία και κυκλοφορεί ελεύθερος – “Κάντε κάτι να με προστατεύσετε”

84

Ο άνδρας καταδικάστηκε την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου για πολλοστή φορά σε φυλάκιση ενός έτους ωστόσο έπειτα από έφεση, η ποινή είχε και πάλι ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ένα απίστευτο περιστατικό λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας άνδρας που έχει καταδικαστεί συνολικά οκτώ φορές για ενδοοικογενειακή βία κυκλοφορεί ελεύθερος αφού η Αστυνομία δεν παρεμβαίνει.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας καταδικάστηκε την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου για πολλοστή φορά σε φυλάκιση ενός έτους από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ωστόσο έπειτα από έφεση, η ποινή είχε και πάλι ανασταλτικό χαρακτήρα.

Μάλιστα, η 29χρονη εν διαστάσει σύζυγός του, ζήτησε βοήθεια στο δικαστήριο και σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση, ανέφερε «σας παρακαλώ, κάντε κάτι να με προστατεύσετε. Μπορεί να είμαι το επόμενο θύμα».

Επίσης, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, η τελευταία φορά που ξυλοκόπησε ο δράστης την άτυχη γυναίκα ήταν στις 19 Αυγούστου σε πάρκο. Σημειώνεται ότι έχουν γίνει ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην την πλησιάζει. Μετά και το τελευταίο επεισόδιο η 29χρονη κατέθεσε μήνυση εις βάρος του και ο δράστης αναζητήθηκε από τις αρχές, αλλά δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί.