Βόλος: Καταδικάστηκε 47χρονος για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του και των δύο ανήλικων παιδιών του

93

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε σε φυλάκιση 21 μηνών 47χρονο που κρίθηκε ένοχος για αδικήματα σχετικά με ενδοοικογενειακή βία.

Τα θιύματα των πράξεών του ήταν η πρώην σύζυγός του και τα δύο  παιδιά του και ο τόπος που τις τέλεσε, σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση, είναι το Βελεστίνο, όπου διαμένουν.

Συγκεκριμένα, από το 2020 η γυναίκα προσπαθεί να κρατήσει με μηνύσεις  μακριά από την ίδια και τα παιδιά της , τον πρώην σύζυγό της στο Βελεστίνο που την απειλούσε λέγοντάς της μεταξύ άλλων «θα σου βγάλω τα έντερα».

«Δεν δίνει διατροφή, μεγαλώνω μόνη μου δύο παιδιά και δεν μπορώ να ανέχομαι τις απειλές, τη βία και την κακοποίηση», δήλωσε  στο δικαστήριο, όπου εκδικάστηκαν μαζί δύο μηνύσεις που του έχει υποβάλει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news.

Οι μηνύσεις αφορούσαν σε περιστατικά που διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι του 2020. «Θα δεις τι έχεις να πάθεις. Δεν θα σε συναντήσω; Θα σου βγάλω τα έντερα», ήταν η απειλή προς την σύζυγό του, μπροστά στα ανήλικα παιδιά του.

Απειλή που συνοδευόταν από ύβρεις και προς τα ανήλικα που δεν ήθελαν να τον συναντήσουν και να τον ακολουθήσουν.

Στο δικαστήριο την Παρασκευή αρνήθηκε κάθε κατηγορία, είπε πως σε κανένα από τα επεισόδια για τα οποία καταγγέλλεται, δεν συμμετείχε καθώς βρισκόταν στην εργασία του αλλά δεν έπεισε κανέναν, καθώς το δικαστήριο ιτον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε.

Ο 47χρονος μετά την καταδίκη του άσκησε έφεση.

Η πρώην σύζυγός του, τον έχει καταγγείλει και για παραβίαση δικαστικής απόφασης καθώς αρνείται να καταβάλει διατροφή .

«Όλες οι ευθύνες είναι πάνω μου και δεν θα τα κατάφερνα εάν δεν είχα τους γονείς μου», είπε και δεν αρνήθηκε ότι δεν του δίνει τα παιδιά, καθώς δεν θέλει να αναλάβει καμία ευθύνη απέναντί τους.