Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε γιατί φωτογράφισε τον πρώην σύζυγό της με άλλη γυναίκα

«Μου είπε ότι θα μας κάνει βούκινο. Την επόμενη μέρα θεώρησε σωστό να στείλει τη φωτογραφία στο σύζυγό μου» ανέφερε η μηνύτρια

Συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και 10 ημερών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης σε μια 46χρονη οποία φωτογράφισε τον εν διαστάσει σύζυγό της με άλλη γυναίκα. Κρίθηκε ενοχή για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για εξύβριση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα grtimes.gr το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 8 Αυγούστου. «Ήρθε κάτω από το σπίτι μου, με άγριες διαθέσεις. Είπε “θα τα κάνω όλα λίμπα”. Μπήκα στο αυτοκίνητό του πρώην συζύγου της. Έβγαλε το κινητό και μας φωτογράφισε. Μου είπε ότι θα μας κάνει βούκινο. Την επόμενη μέρα θεώρησε σωστό να στείλει τη φωτογραφία στο σύζυγό μου. Αισθανθήκαμε ότι απειλεί την οικογένεια μας. Είναι εμμονική. Είχε σκοπό να με βλάψει» κατέθεσε η 52χρονη μηνύτρια, ενώ για τη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της κατηγορουμένης επισήμανε ότι: «Μέχρι το Νοέμβριο του 2001 ήμασταν συνάδελφοι. Από τότε είμαστε φίλοι».

Στην απολογία της η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε τα εξής:

«Πήγα για να μιλήσουμε για τα παιδιά. Ήθελα να μου πει αν θα με βοηθήσει οικονομικά γιατί έρχεται δύσκολος χειμώνας. Του έθεσα το θέμα της διατροφής και του διαζυγίου. Εγώ έκανα σχέση με έναν άλλον άνδρα. Αρνήθηκε ότι βγαίνει μαζί της. Αρνιόταν πάντα την σχέση του. Αποφάσισα να πάω να γνωρίσω αυτή τη γυναίκα για να δω τι γίνεται με τον εν διαστάσει σύζυγό μου. Ήρθε να την πάρει με το αυτοκίνητο. Ούτε φώναξα, ούτε τίποτα. Ο σύζυγος μου δεν ήθελε να μιλήσουμε. Έκανα τον κύκλο και τους φωτογράφισα όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο. Δεν την εξύβρισα. Αυτή μου είπε ότι θα μου βγάλει το μαλλί. Τους χαιρέτησα αφού τους τράβηξα φωτογραφία. Μου είπαν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Μου είπε ότι ο σύζυγος της τα ξέρει όλα και αποφάσισα να τον ενημερώσω αφού δεν έβγαλα άκρη με αυτήν. Δεν ήξερα ότι ήταν παράνομο να στείλω τη φωτογραφία».

To Top