Καταδικάστηκε 73χρονος που προσέβαλε 14χρονη επειδή δεν του άρεσε το ντύσιμό της

Στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου παραπέμφθηκε και δικάστηκε χθες 72χρονος, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης αλλά και εξύβριση της μητέρας της!

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο, όπως κατηγορείται, τον 73χρονο και του επέβαλλε συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών, με τριετή αναστολή.

Πιο αναλυτικά, όλα έγιναν προχθές το απόγευμα, σε κεντρικό δρόμο της πόλης της Ρόδου όπου κινούνταν ο 73χρονος.

Εκεί συνάντησε την 14χρονη κοπέλα, την οποία, αν και δεν τη γνώριζε, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, την προσέβαλε για το ντύσιμό της με εκφράσεις – χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, όταν συνάντησε και τη 47χρονη μητέρα της, η οποία είχε ενημερωθεί για το συμβάν από την κόρη της, διαπληκτίστηκε μαζί της.

Η μητέρα προέβη σε καταγγελία σε βάρος του 73χρονου, ο οποίος συνελήφθη προχθές βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου για τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της εξύβρισης.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 73χρονο, όπως κατηγορείται, χωρίς να του αναγνωρίσει κάποιο ελαφρυντικό και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για τη προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πέντε μήνες φυλάκιση για εξύβριση, δηλαδή κατά συγχώνευση συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top