Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος εκπαιδευτικός που καταδικάστηκε γιατί ασελγούσε στην ανήλικη ανιψιά του

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης καταδίκασε σε συνιλική ποινή  κάθεριξης 12,5 ετών 61χρονο εκπαιδευτικό, ο οποίος παραπέμφθηκε σε δίκη μετά από αταγγελία της ανιψιάς του για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 13,5 – 15,5 χρονών, από το 2006 έως το 2008.

Το δικαστήριο επέβαλε την προαναφερόμενη ποινή στον κατηγορούμενο για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου  σε ασέλγεια και της  κατοχής πορνογραφικού υλικού, για τα οποία τον έκρινε ένοχο χωρίς ελαφρυντικό.

Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση του καταδικασθέντα να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής του με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα, εμφάνιση σε Αστυνομικό Τμήμα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση προσέγγισης και επικοινωνίας με την παθούσα.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr,  η κοπέλα ύστερα από 14 χρόνια βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει τον συγγενή της και τα όσα τραυματικά έζησε στα χέρια του, τον Απρίλιο του 2021.

Η 29χρονη πλέον γυναίκα περιέγραψε πώς άρχισε η σεξουαλική της κακοποίηση και η χειραγώγησή της από τον ηλικιωμένο, ο οποίος μέχρι πρότινος υπηρετούσε ως διευθυντής σε δημοτικό σχολείο.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της κοπέλας, ο θείος της και ενώ ήταν ανήλικη, σε επισκέψεις στο σπίτι του, την απομόνωνε με το πρόσχημα του διαβάσματος και την ανάγκαζε να βλέπει πορνογραφικές ταινίες.

To Top