Ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη για 3 βιασμούς ανηλίκων προτείνει ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελικός λειτουργός αποδόμησε πλήρως τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς, περιγράφοντας μία μία τις περιπτώσεις βιασμού που έχουν αποδοθεί στον ηθοποιό-σκηνοθέτη

Την καταδίκη του Δημήτρη Λιγνάδη για τρεις περιπτώσεις βιασμού πρότεινε ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Κουντριας, υποστηρίζοντας πως η απουσία του τέταρτου καταγγέλλοντος από τη διαδικασία δημιουργεί αμφιβολίες για την αλήθεια των λεγομένων του, ζητώντας την απαλλαγή του.
Δίκη Λιγνάδη-εισαγγελέας

eurokinissi

Δίκη Λιγνάδη-εισαγγελέας: “Kαταπέλτης” στην αγόρευση του ο Κ. Κουντριας

«Τα θύματα του βιασμού δεν έχουν φύλο, καταγωγή και στάτους κοινωνικό. Ότι ο κατηγορούμενος ήταν αναγνωρίσιμος δεν αναιρεί την διάπραξη των εγκλημάτων. Τα συγκεκριμένα θύματα λόγω και της ανηλικότητας τους, της καταγωγής και της οικογενειακής τους κατάστασης ήταν ο εύκολος στόχος του κατηγορούμενου, καθώς διασφάλιζε τη σιγουριά ότι δεν θα αποκάλυπταν τι συνέβη. Η αναγνωρισιμότητα και η  λάμψη του κατηγορούμενου δεν αναιρούν την ανάγκη για ικανοποίηση της σεξουαλικης του ορμής» ανέφερε ο εισαγγελέας και συμπλήρωσε ότι «κοινός παρανομαστής σε όλες τις υποθέσεις είναι ο δόλος για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές, αλλά και ότι καλλιεργούσε σχέσεις εμπιστοσύνης και ότι θα βοηθούσε επαγγελματική εξέλιξη λόγω των γνωριμιών του».

Δίκη Λιγνάδη-εισαγγελέας: “Καμία σκευωρία ή πλεκτάνη δεν έλαβε χώρα σε βάρος του”

Σχολιάζοντας με τους ισχυρισμούς του Λιγνάδη κατά την απολογία του, ανάφερε ότι δεν έλαβε χώρα καμία σκευωρία ή πλεκτάνη σε βάρος του. «Δεν προκύπτει τέτοια κόντρα με το ΣΕΗ που να οδηγήσει στις κατηγορία» ενώ «δεν προέκυψε οργανωμένο σχέδιο για να στραφούν κατά της υπουργού πολιτισμού η οποία ουδέποτε έκανε αναφορά σε σκευωρία». Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τον εισαγγελέα, δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις.
Δίκη Λιγνάδη-εισαγγελέας

EUROKINISSI

Αποδόμησε πλήρως τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς

Ο εισαγγελικός λειτουργός αποδόμησε πλήρως τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς, περιγράφοντας μία μία τις περιπτώσεις βιασμού που έχουν αποδοθεί στο Δημ. Λιγνάδη και καταλήγοντας πως είναι «δικαιολογημένες οι διαφοροποιήσεις των παθόντων, λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που μεσολάβησε από την προανήγγειλε μέχρι την καταγγελία».
To Top