Βόλος: Καταδικάστηκε ο “Κάμελ” που απείλησε να πετάξει μωρό από καρότσι

73

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο “Κάμελ” πλησίασε 30χρονο που περπατούσε με το παιδί του και τον απείλησε ότι θα πετάξει το μωρό από το καρότσι.

Σε φυλάκιση 18 μηνών καταδικάστηκε ο γνωστός στην τοπική κοινωνία του Βόλου “Κάμελ” για την επίθεση το βράδυ της Κυριακής σε 30χρονο πατέρα μωρού παιδιούΟ καταδικασθείς, έχει δικαίωμα έφεσης, χωρίς όμως η ποινή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, με την κατηγορία της απειλής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο του Βόλου ο 39χρονος, μετά από καταγγελία ενός 30χρονου πατέρα που περπατούσε έχοντας το παιδί του στο καρότσι.

Βόλος επίθεση: Το παρελθόν του “Κάμελ”

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο “Κάμελ” πλησίασε 30χρονο που περπατούσε με το παιδί του και τον απείλησε ότι θα πετάξει το μωρό από το καρότσι. Ο 30χρονος αντέδρασε κάλεσε την αστυνομία και ο 39χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Έχει απασχολήσει στο παρελθόν αρκετές φορές τις αστυνομικές Αρχές κυρίως για απειλές και επειδή πέταξε βενζίνη σε διερχόμενες γυναίκες, ενώ έκτισε και ποινές φυλάκισης.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσής του ο 30χρονος πατέρας, ξέσπασε σε λυγμούς, μην μπορώντας να περιγράψει το περιστατικό, όντας σε μεγάλη ψυχική φόρτιση.

Βόλος επίθεση

thenewspaper.gr

Βόλος επίθεση: Το χρονικό

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, τo βράδυ της Κυριακή στις 22:45, παρενόχλησε τον νεαρό άνδρα, μπροστά από τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου, ο οποίος συνόδευε το λίγων μηνών παιδί του μέσα στο καρότσι.

Μάλιστα, ο “Κάμελ” επιτέθηκε και στο παιδί, προσπαθώντας να το πετάξει έξω από το καρότσι. Το σοκ του νεαρού άνδρα ήταν μεγάλο και αμέσως φώναξε τους περαστικούς για βοήθεια, ενώ στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο πατέρας δήλωσε “Έκανα αυτή την κίνηση για να σώσω την κοινωνία του Βόλου. Σήμερα ήμουν εγώ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Πρέπει όλοι πολίτες να μην δείχνουν ανοχή σε τέτοια περιστικά βίας και να τα καταγγέλουν”.