Θεσσαλονίκη: Ποινή χάδι σε άνδρα που “σάπισε” στο ξύλο τον δίχρονο γιο της συντρόφου του

88

Ο ξυλοδαρμός του μικρού Γρηγόρη, ήταν από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης που έχουν αντιμετωπίσει οι γιατροί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης

Σοκαριστική είναι η είδηση με την ποινή “χάδι” σε άνδρα που ξυλοκόπησε με ασύλληπτη μανία το δίχρονο παιδί της συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή “Live News”, το αγοράκι ήταν χτυπημένο παντού, σε κεφάλι και σώμα. Είχε φάει τόσο ξύλο που το πρόσωπό του είχε παραμορφωθεί. Μάτια πρησμένα από μπουνιές, κλωτσιές, μελανιές, πληγές, μια εικόνα που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Ο άνδρας, που παραλίγο να σκοτώσει το αγοράκι στο ξύλο, ήταν ο τότε σύντροφος της μητέρας του και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη. Εξέτισε τα 2μιση και εδώ και 2 χρόνια κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος, πριν καν γίνει το εφετείο.
Κόντεψε να σκοτώσει το παιδί για ένα…. βιβλίο

Ο άγριος ξυλοδαρμός του μικρού Γρηγόρη, ήταν μία από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης παιδιού που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ οι γιατροί στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης.

Τον χτύπησε με τα χέρια του, πέταξε κι έσπασε πάνω του ακόμα κι ένα ξύλινο τραπεζάκι, ενώ το κούρεψε, γιατί στο μυαλό του έτσι έπρεπε το παιδί να τιμωρηθεί.

Ο δράστης, είχε τότε ισχυριστεί, ότι το έκανε επειδή το μόλις δύο ετών αγοράκι, του έσκισε ένα ακριβό βιβλίο. Ύστερα, το εγκατέλειψε ολομόναχο στο σπίτι, στην τραγική αυτή κατάσταση, αδιαφορώντας πλήρως, για το εάν το παιδί βρίσκεται ακόμα στη ζωή ή το είχε σκότωσει με τα ίδια του τα χέρια.

Κακοποίηση παιδιού
Στο εφετείο έξι χρόνια μετά

Ο δράστης αυτής της φρικαλέας πράξης καταδικάστηκε το 2018, με το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης. Δύο χρόνια μετά, αποφυλακίστηκε επιδεικνύοντας καλή διαγωγή στις φυλακές.

Έχοντας πλέον, την υποχρέωση να εμφανίζεται μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, έχει εκτίσει τη ποινή που ο νόμος καθορίζει, πριν καν η υπόθεση αυτή, φτάσει να εκδικαστεί στο εφετείο.

Σήμερα, ο μικρός Γρηγόρης είναι οκτώ ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζει με τη μητέρα και τον μεγαλύτερό του αδελφό στο εξωτερικό. Ένα παιδί που έδωσαν όλοι, φίλοι και συγγενείς μεγάλο αγώνα ώστε σήμερα να χαμογελά ξανά, χωρίς τίποτα να θυμίζει εκείνο το φρικτό πρωινό και τις στιγμές που “χάραξαν” ανεξίτηλα τη αθώα ψυχή του.