Παρουσίαση και πρόσκληση αξιολόγησης του Νομικού μας Γραφείου

Καλησπέρα, καλή χρονιά, με υγεία και ευημερία!

Το Δικηγορικό μας Γραφείο UNICS LEGAL συνεχίζει και το 2022 να θέτει υψηλούς στόχους στην υπηρεσία των φυσικών και νομικών προσώπων, που για τέταρτη δεκαετία μας εμπιστεύονται τα νομικά, προσωπικά και εταιρικά τους ζητήματα, είτε είναι απλά είτε πολύπλοκα προβλήματα, προς επίλυση, είτε προσωπικοί και επαγγελματικοί στόχοι προς επίτευξη.

Μέσα στις παρελθούσες δεκαετίες αποκτήσαμε κι εμείς ένα υψηλό βαθμό γνώσης και εμπειρίας, εξειδίκευσης σε θέματα, που άπτονται όλους τους κλάδους του δικαίου, ποινικού, αστικού και διοικητικού, ποινικής υπεράσπισης σε όλα τα ποινικά Δικαστήρια έως τον Άρειο Πάγο, τροχαίων και εργατικών ατυχημάτων, διεκδίκησης αποζημίωσης και αστικής εν γένει ευθύνης, εργατικού και εμπορικού δικαίου, οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου, δικαίου κτηματολογίου, ακινήτων και επενδύσεων, απαλλοτριώσεων, δικαίου συμβάσεων και γενικώς νομικών υποθέσεων, που απαιτούν την ειδική παρέμβαση ενός Νομικού Συμβούλου και Δικαστηριακού Δικηγόρου, που γνωρίζει να οδηγήσει στη βέλτιστη κάθε φορά λύση και επιλογή.

Σε αυτό μας βοήθησαν ειδικεύσεις σε τομείς, που χωρίς να άπτονται ειδικά το δίκαιο, διευρύνουν ωστόσο τη δυνατότητα κατανόησης, κρίσης, ανάλυσης και λήψης αποφάσεων ειδικά σε καταστάσεις διαχείρισης κρίσεων, όπως στον τομέα της διαπραγμάτευσης, διαμεσολάβησης, συστημικής ανάλυσης, διαχείρισης κρίσεων, εκπαίδευσης ενηλίκων και coaching, μέσω των οποίων αναπτύξαμε την ιδέα της ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ιδρύσαμε τον κοινωνικό φορέα «Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ», εφαρμόζοντας τις αρχές όλων σε ένα ειδικό πρόγραμμα επίλυσης και νομικών υποθέσεων, που ονομάζουμε «UNICS – Πώς να διευθετούμε το χάος Οργανικά».

Το έτος 2022 σκοπεύουμε να αναδείξουμε τις ανωτέρω αρχές, ως κρίσιμους παράγοντες για τη μείωση των νομικών συγκρούσεων κι ιδίως των Δικαστηριακών, για την εξώδικη και ωριμότερη επίλυση των ανθρωπίνων διαφορών, για την βέλτιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων, που φέρνει η ζωή στο δρόμο όλων ή τον άριστο σχεδιασμό υλοποίησης των ονείρων και στόχων καθενός.

Όσοι έχετε λάβει τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες, παρακολουθείτε ή συμμετέχετε στις κοινωνικές μας παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες, μπορείτε να βοηθήσετε και διευκολύνετε το έργο μας, με τους ακόλουθους τρόπους:

Α. Κοινοποιώντας τις ιστοσελίδες, τα άρθρα και τις αναρτήσεις μας, παρέχοντάς μας το e-mail σας, στην κατάλληλη θέση, που ζητείται σε αυτές, ώστε να έχετε καθημερινή επικοινωνία μαζί μας και να ενημερώνεστε για τις σχετικές μας αναρτήσεις ( https://kokkinoslawfirm.com/ και https://poinikologos.com/ ).

Β. Παρέχοντάς μας μία θετική αξιολόγηση στις σελίδες μας Google:

Kyriakos Kokkinos (Κυριάκος Κόκκινος) – Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω-Ποινικολόγος-Διαπραγματευτής-CSAP-Coach-Εκπαιδευτής Ενηλίκων

Κυριάκος Κόκκινος – Σίσσυ Κατσούδα & συνεργάτες- Δικηγορικό Γραφείο & Συμβολαιογραφείο / UNICS Legal Services

Γ. Συνδεόμενοι με τα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης, επιλέγοντας «σύνδεση», «γίνετε μέλος» ή «μου αρέσει» και παρέχοντάς μας μία θετική αξιολόγηση:

Στο Facebook:

Προφίλ:

https://www.facebook.com/kiriakos.kokkinos/

Επαγγελματικές Σελίδες:

Kyriakos Kokkinos – Lawyer , Negotiator, Mediator & Coach

Νομικά Γραφεία Κόκκινου-Κατσούδα/UNICS Legal & Coaching Services

Ποινικολόγος – Κυριάκος Κόκκινος & συνεργάτες – Δικηγορικό Γραφείο

Επαγγελματική Ομάδα:

Ομάδα για Νομικά Γραφεία Κόκκινου-Κατσούδα/UNICS Legal & Coaching Services

LinkedIn:

Kyriakos Kokkinos

Kyriakos Kokkinos & associates-UNICS LEGAL-Law Firm

Twitter:

KYRIAKOS KOKKINOS

Instagram:

kyriakos.kokkinos

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε ολόψυχα ευόδωση όλων των καλών στόχων!

Κυριάκος Κόκκινος

ΔικηγόροςΠοινικολόγοςΠρόεδρος Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ,

Διαπραγματευτής, CoachCSAP Συστημικός Αναλυτής, Εκπαιδευτής Ενηλίκων

To Top