Βόλος: Φυλάκιση σε 22χρονη για επίθεση στην 14χρονη ετεροθαλή αδελφή της

60

Τι αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου

Βόλος: Η υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνίστριες δύο αδελφές είχε προκαλέσει σάλο τον Δεκέμβριο του 2020 στο Βόλο και έφτασε στο δικαστήριο.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε ερήμην τόσο την 22χρονη που επιτέθηκε στην αδελφή της όσο και τον νεαρό φίλο της.  Συγκεκριμένα, το Δικαστήριο καταδίκασε την 22χρονη σε φυλάκιση ενός έτους και πέντε μηνών και τον 20χρονο σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή και με δικαίωμα έφεσηςΒόλος

Βόλος: Το χρονικό της υπόθεσης

Η γυναίκα ηλικίας 22 ετών κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση σε βάρος της 14χρονης ετεροθαλούς αδελφής της και ο 20χρονος φίλος της για εξύβριση και απειλή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τον Δεκέμβριο του 2020 στον Βόλο, ο νεαρός κατάφερε να παραβιάσει τους κωδικούς του ηλεκτρονικού υπολογιστή της 14χρονης και απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης (Instagram) της ανήλικης.

Μέσω αυτού την απειλούσε και την εξύβριζε προκαλώντας της φόβο. Παράλληλα η 22χρονη φέρεται να της επιτέθηκε, χτυπώντας την στα πόδια προξενώντας της μελανιές και επίσης την άρπαξε από τα μαλλιά ξεριζώνοντας μια τούφα.