Το ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ ανακούφισε τους αστέγους της πόλης κι επισκέφθηκε το Μετόχιο του Πανάγου Τάφου στην Πλάκα, σε μία Χριστουγεννιάτικη εορτή Ουσίας!

174

Το Σάββατο, 18/12/2021, εθελοντές της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ αψήφησαν το τσουχτερό κρύο, για να βρεθούν εκεί, που κάποιοι άστεγοι συνάνθρωποί μας είχαν ανάγκη μιας κίνησης ανθρωπιάς.

Συναντηθήκαμε στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στο πάρκο της υπαίθριας αγοράς του Θησείου, ο Σταύρος, ο Νίκος, η Λία, η Δέσποινα, ο Γιώργος κι ο γράφων και μοιράσαμε όσα τρόφιμα μαζέψαμε, στους αστέγους της περιοχής, καθώς επίσης και τα πλεχτά κασκόλ και σκούφους της φίλης μας Φωτεινής, που δεν παύει να βρίσκει όμορφους τρόπους ανακούφισης της ανθρώπινης ατυχίας. Τη διανομή την κάναμε οι ίδιοι σε αστέγους του Θησείου, της Αθηνάς και της Σταδίου και μετά μεταβήκαμε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων – Μετόχιο του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα, καθώς πλησιάζουμε στην ύψιστης πνευματικής σημασίας Εβδομάδα των Χριστουγέννων, για μια μοναδική και κατά μόνας προσευχητική συνάντηση!