Ισόβια στη μητριά του 6χρονου που πέθανε μετά από βασανιστήρια από τα ίδια της τα χέρια

128

Στον πατέρα του παιδιού που επίσης κακοποιούσε τον μικρό Άρθρουρ επιβλήθηκαν 21 χρόνια

Η μητριά του 6χρονου αγοριού που πέθανε μετά από βασανιστήρια από τα ίδια της τα χέρια όπως και από αυτά του πατέρα του καταδικάστηκε σήμερα Παρασκευή (1/12) σε ισόβια. Πρόκειται για την 32χρονη Έμα Τάστιν και τον 29χρονος Τόμας Χιους που κρίθηκαν ένοχοι για τον θάνατο του αγοριού στο σπίτι τους στα Δυτικά Μίντλαντς στις 17 Ιουνίου 2020.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, η γυναίκα καταδικάστηκε σε 29 χρόνια που είναι η ελάχιστη έκτιση ποινής πριν η ίδια μπορεί να κάνει αίτηση για αποφυλάκιση, ωστόσο αν το συμβούλιο αρνηθεί τότε θα συνεχίσει να παραμένει φυλακισμένη. Ο πατέρας του παιδιού καταδικάστηκε σε 21 χρόνια, ενώ θα εκτίσει τα δύο τρίτα της θητείας του πριν αφεθεί ελεύθερος. Η 32χρονη δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την ανακοίνωση της ποινής.

Το ζευγάρι άφηνε το παιδί να λιμοκτονεί, τον τάιζαν με το ζόρι πιάτα γεμάτα αλάτι και τον άφηναν μόνο του για περισσότερες από 14 ώρες την ημέρα, υποβάλλοντάς το σε βασανιστήρια τους τελευταίους μήνες της ζωής του, όπως να του χτυπάνε το κεφάλι σε τοίχους ή στο πάτωμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης η μητριά του παιδιού δεν έδειξε τύψεις και η γιαγιά του μικρού Άρθουρ σημείωσε: «Το μόνο κρίμα που έδειξε είναι για τον εαυτό της».

Ο σπαραγμός του παιδιού στο συγκλονιστικό βίντεο

Κατά τη διάρκεια της δίκης δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει το 6χρονο αγοράκι να προσπαθεί εξουθενωμένο να σηκώσει από το πάτωμα του σαλονιού όπου κοιμόταν το κουβερτάκι του, λίγες ώρες πριν πεθάνει μετά από κακοποίηση από τα χέρια της μητριάς του και του πατέρα του. Στο βίντεο μάλιστα ακούγεται ο σπαραγμός του αγοριού, που λέει «κανείς δεν με αγαπάει» και «κανείς δεν θα με ταΐσει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ