Παρενέργειες Εμβολίων: τα Δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις!

430

Από Unics -14 Ιουλίου, 20213

Μετάβαση σε περιεχόμενο

Resist to Exist

ΜΕΝΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναρτήθηκε από τον/την RESIST TO EXISTστις

Έρευνες από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Cambridge, Harvard, Yale, John’s Hopkins, Imperial College, Emory University, Rockefeller Institute κ.α., δημοσιευμένες στα εγκυρότερα ιατρικά/επιστημονικά περιοδικά και ιστοτόπους του κόσμου: NCBI, PubMed, NIH, BMJ, Plos, Pnas, Jstor, BioRxiv, Nature, MedRxiv, ASM, Jama κ.α., καθώς και επιλεγμένες ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου: Bloomberg, BBC, the Times, Guardian, CNBC, Reuters, Forbes, DailyMail κ.α., γκρεμίζουν το αφήγημα της εγχώριας και παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξης περί «ελεγμένων, απολύτως ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολίων.

Τα δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις:

  1. Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από Covid-19¹ (συμπεριλαμβανομένων των μεταλλάξεων). Όλα είναι πειραματικά, προσωρινώς αδειοδοτημένα και η αποτελεσματικότητα τους εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων, όπως: τον τύπο του εμβολίου, τον κατασκευαστή, τους υποδοχείς ACE2 κάθε ανθρώπου, την ηλικία, το φύλο, την μετάλλαξη του ιού με την οποία θα έρθει σε επαφή κλπ.
  2. Βρισκόμαστε επισήμως στην Τέταρτη Φάση της πειραματικής δοκιμής τους: Μαζικός εμβολιασμός γενικού πληθυσμού². Ενώ η Τρίτη, αντί για δύο χρόνια (που επιτάσσει το πρωτόκολλο), κράτησε μόνο 3 μήνες!
  3. Οι δηλωμένοι θάνατοι απ’ τα εμβόλια ξεπέρασαν σε ποσοστό τους θανάτους από COVID-19 στον υγιή πληθυσμό! 0,0017% έναντι 0,0009%! Ενώ υπάρχουν χώρες όπως η Νορβηγία οπού το ποσοστό των θανάτων έφτασε το 0,08%!¹⁰
  4. Οι δηλωμένες περιπτώσεις παρενεργειών από τα εμβόλια στην Ευρώπη έφτασαν τις 628.586! Στην Ελλάδα, οι περιπτώσεις παρενεργειών, μέχρι και τις 26/6, ανέρχονται στις 3.594, δηλαδή 0,07%. Ενώ το 89% των περιπτώσεων αφορά το εμβόλιο της Pfizer⁴.
  5. Τα υπάρχοντα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά ενάντια στις νέες μεταλλάξεις του ιού⁵! Αναλόγως την μετάλλαξη μειώνεται και η αποτελεσματικότητα τους. Ενώ έχει αποδειχθεί πως οι μεταλλάξεις Beta (αφρικανική) και Delta (ινδική) διαφεύγουν απ’ τα αντισώματα των εμβολιασμένων.
  6. Οι εμβολιασμένοι είναι 8 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν την αφρικανική μετάλλαξη (Beta) και 16 φορές την βρετανική (Alpha) σε σχέση με του μη εμβολιασμένους⁶!
  7. Η πλειοψηφία όσων έχουν μολυνθεί από τη μετάλλαξη Delta στο Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι!
  8. Η πλειοψηφία των νεκρών από την μετάλλαξη Delta στην Αγγλία, σήμερα, είναι εμβολιασμένοι! Το 60% με τουλάχιστον μία δόση και το 43% και με τις δύο!⁸ Πεθαίνουν κατά 8,6 φορές περισσότερο απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!
  9. Τα εμβόλια δεν σταματούν την μετάδοση του ιού στους εμβολιασμένους. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν αποδεδειγμένα τον ιό⁹, εφόσον έρθουν σε επαφή μαζί του και μάλιστα σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά. Έως και 16 φορές περισσότερο!
  10. Όλα τα εμβόλια, ιδίως τα mRNA, έχουν μια πληθώρα πολύ σοβαρών παρενεργειών και σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούν μόνιμες βλάβες στον οργανισμό (βλάβες σε όργανα, αυτοάνοσα νοσήματα, θρομβώσεις, φλεγμονές κλπ.). Η πλειοψηφία των παρενεργειών εμφανίζονται μετά την δεύτερη δόση (και έρχεται και τρίτη), ενώ σε ποσοστό 90% με τα mRNA έμβολια (Pfizer/Moderna).
  11. Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα mRNA εμβόλια είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,008%, Αλλεργικές αντιδράσεις σε ποσοστό 2.1%, Παράλυση προσώπου σε ποσοστό 0,6%, Διόγκωση λεμφαδένων (λαιμός, μασχάλη) σε ποσοστό 12%, Μυοκαρδίτιδα/Περικαρδίτιδα (φλεγμονή στην καρδιά) σε ποσοστό 0,3%, Θρομβοπενία/Θρομβοπενική Πορφύρα (ΑΠΘ), Αποβολή σε ποσοστό 12,6 (!), εξαιρετικά αιματηρές περίοδοι στις γυναίκες. Επίσης, έχει παρατηρηθεί η γέννηση Αυτοάνοσων Νοσημάτων ή η αναζωπύρωση τους σε άτομα που ήδη έχουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχει αναπτυχθεί μέχρι και Έρπητας Ζωστήρας σε άτομα με Αυτοάνοσες Ρευματικές Παθήσεις.¹⁰
  12. Έχει διαπιστωθεί πως η πρωτεΐνη ακίδα (spike protein), η γνωστή «κορώνα» που δίνει το όνομα της στον ιό, είναι μια τοξίνη που μετά τον εμβολιασμό με mRNA εμβόλιο κυκλοφορεί στο αίμα έως και ένα μήνα διαπερνώντας όργανα, όπως: σπλήνα, συκώτι, μυελός των οστών, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση της να εντοπίζεται στις ωοθήκες.¹¹ Μένει να διαπιστωθεί αν η συγκέντρωση της πρωτεΐνης αυτής στις ωοθήκες εξωθεί τον οργανισμό στην καταπολέμηση της δημιουργώντας βλάβες ή καταστρέφοντας τον ιστό με πιθανές επιπτώσεις στην γονιμότητα ή (και) την κύηση.
  13. Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια τροποποιημένου αδενοϊού χιμπατζή (AstraZeneca/J&J) είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,004%, Θρόμβωση/Θρομβοπενία σε ποσοστό 3% με ποσοστό θνησιμότητας 18% (!), Αναφυλαξία, Σύνδρομο Guillain-Barré, CLS κ.α.³⁰
  14. Η πλειοψηφία των παρενεργειών και των θανάτων απ’ τα εμβόλια δεν δηλώνεται στα συστήματα VAERS και EudraVigilance. Ο κόσμος, όχι μόνο αγνοεί πλήρως την ύπαρξη της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής πλατφόρμας του ΕΜΑ για την δήλωση παρενεργειών και θανάτων απ’ τα εμβόλια, αλλά επικρατεί και η λογική της αποσιώπησης «για να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος!». Εκτός αυτού απαιτείται πολύ τρέξιμο, πολλά χαρτιά, πολλές υπογραφές και γραφειοκρατία για να επιβεβαιωθεί και να γίνει αποδεκτή η όποια δήλωση στην πλατφόρμα.²⁹
  15. Στις ηλικίες 60+ οι παρενέργειες των εμβολίων είναι σχεδόν ανύπαρκτες για τον απλούστατο λόγο ότι δεν τους πιάνουν στον ίδιο βαθμό. Τα νέα εμβόλια δεν περιέχουν έτοιμα αντισώματα παρά εξωθούν τον οργανισμό στην παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδα. Οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν μειωμένη ικανότητα πρωτεϊνοσύνθεσης, όπως και γενικότερα ιδιαίτερα μειωμένη ανοσοαπόκριση. Όσο πιο νέος είναι, λοιπόν, ο οργανισμός τόσο μεγαλύτερη αναβολική ικανότητα έχει και τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες εκδήλωσης παρενεργειών¹².
  16. Τα εμβόλια εξωθούν τους ιούς σε νέες μεταλλάξεις. Ξέχωρα απ’ τη φυσική και αναμενόμενη μετάλλαξη τους στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό¹³. Γι’ αυτό και βάλλουν σε μεγαλύτερα ποσοστά τους εμβολιασμένους. Εξελίσσονται εναντίον τους!
  17. Ο κορονοϊός δεν θα εξαλειφθεί ποτέ. Θα υπάρχει για πάντα¹⁴!
  18. Ανά 8μηνο ή χρόνο θα απαιτείται ο εκ νέου εμβολιασμός όλων¹⁵! Ήδη γίνεται επίσημα λόγος για τρίτη δόση.
  19. Οι ετήσιοι εμβολιασμοί καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα! Όσο λαμβάνει κάποιος εξωγενώς αντισώματα, τόσο λιγότερο ανταποκρίνεται ο οργανισμός του σε αυτά. Τόσο λιγότερο απορροφά τις νέες πληροφορίες για να χτίσει άμυνες ενάντια στις νέες μεταλλάξεις¹⁶.
  20. Όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο έχουν αποδεδειγμένα, πλέον, χαμηλότερη ανοσοαπόκριση στις νέες μεταλλάξεις απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!⁸ Είναι αυταπόδεικτο απ’ τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι αποτελούν την πλειοψηφία των κρουσμάτων και των νεκρών των νέων μεταλλάξεων στις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμούς (Αγγλία, Ισραήλ κλπ.).
  21. Το αν θα κολλήσει ή το πόσο βαριά θα νοσήσει κάποιος από κορονοϊό εξαρτάται απ’ τους υποδοχείς ACE2 που έχει. Στους ευρωπαίους το ποσοστό επικινδυνότητας ανέρχεται στο 55%, ενώ στους Ασιάτες είναι 96-99%. Γι’ αυτό εκεί κολλούσαν όλοι, ενώ εδώ ακόμα και ενδοοικογενειακά μόνο το 1/3.¹⁷
  22. Το 1/3 του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία στον κορονοϊό¹⁸! Ιδιαιτέρως τα παιδιά!
  23. Το 89-100% όσων έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό (είτε νόσησαν, είτε όχι) έχουν αναπτύξει μονοκλωνικά αντισώματα¹⁹.
  24. Έρευνες αποδεικνύουν πως όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό δεν χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο²⁰.
  25. Η μετάλλαξη Delta είναι δύο φορές πιο μεταδοτική, όμως εφτά φορές λιγότερο θανατηφόρα!²¹Ακολουθεί τη φυσική εξέλιξη των ιών, να γίνονται πιο μεταδοτικοί, αλλά ταυτόχρονα να εξασθενούν.
  26. Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων από κορονοϊό είναι 1,4%.
    Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι 0,7%.
    Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων σε ηλικίες κάτω των 60 ετών είναι 0,3%.
    Εξ αυτών, το ποσοστό που πεθαίνει χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι επίσης 0,3%, δηλαδή το 0,0009% του συνόλου²². Ενώ το ποσοστό θανάτων στα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι μηδενικό.
  27. Ο ιός βάλλει σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά τους ξένους. Η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων, των νοσηλευομένων και των νεκρών στην Αμερική και στην Αγγλία είναι αλλόφυλοι. Στην Αμερική μόνο το 19% είναι Λευκοί, ενώ στην Αγγλία μόνο το 17%, τη στιγμή που και στις δύο χώρες αποτελούν το 75% του πληθυσμού!²³
  28. Το 78% των ανθρώπων που νοσηλεύονται από κορονοϊό είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι, ενώ το 70% των κρουσμάτων είναι άντρες²⁴.
  29. Τα εμβόλια, στα προηγούμενα στάδια της δοκιμής τους, δοκιμάστηκαν μόνο σε υγιείς ανθρώπους. Κατά συνέπεια δεν υπάρχουν δεδομένα για πιθανές παρενέργειες σε εγκύους, καρκινοπαθείς, πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα, διαβητικούς και ένα σωρό άλλες κατηγορίες ευπαθών ομάδων.²⁵
  30. Η τεχνολογία CRISPR (Cas9) μέσω της οποίας αναπτύχθηκαν τα νέα mRNA εμβόλια υπάρχει εδώ και περίπου 20 χρόνια²⁶. Μέσω αυτής αναπτύσσονται μεταλλαγμένοι σπόροι (GMO), φυτά, ενώ έχουν δημιουργηθεί εργαστηριακά μέχρι και μεταλλαγμένα ζώα πχ. ποντίκια που δεν κολλούν ορισμένες λοιμώδεις ασθένειες ή ακόμα και σκυλιά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι (κι όμως). Ουδέποτε, όμως, είχε πάρει την οποιαδήποτε έγκριση για χρήση σε ζώα ή ανθρώπους λόγω των άγνωστων μακροπρόθεσμων παρενεργειών (πχ. εκδήλωση καρκίνων ή αυτοάνοσων νοσημάτων) και των βέβαιων επιπτώσεων που θα έχουν στη Φύση και στην τροφική αλυσίδα οι όποιες μαζικές γενετικές αλλοιώσεις. Παρ’ όλα αυτά, χάριν στη πανδημία η τεχνολογία αυτή απελευθερώθηκε και ήδη ετοιμάζονται νέα mRNA εμβόλια ενάντια σε κάθε γνωστό ιό: Ebola, HIV, HPV, H1N1, Ηπατίτιδα κλπ.²⁷
  31. Υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες κατά της COVID-19 και τέσσερα πλήρως αδειοδοτημένα φάρμακα! Υπάρχει η ενέσιμη θεραπεία Ρεμδεσιβίρης που μειώνει αποδεδειγμένα τις μέρες νοσηλείας, πλήρως εγκεκριμένη θεραπεία (κοκτέιλ) μονοκλωνικών αντισωμάτων, όπως και θεραπεία με Τ λεμφοκύτταρα που ανέπτυξαν Έλληνες γιατροί, με τους νοσούντες να παίρνουν εξιτήριο μέσα σε λίγα 24ωρα!²⁸
  32. Τα αλλεπάλληλα lockdown προκάλεσαν ψυχολογικά προβλήματα (άγχος, στρες, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας κλπ.) σ’ ένα τουλάχιστον 50% του παγκόσμιου πληθυσμού. Υπολογίζεται ότι μακροπρόθεσμα τα θύματα θα ξεπεράσουν κατά πολύ εκείνα του κορονοϊού!²²
Πόσα κοινά έχει εν τέλει ένα εμβολιαστικό κέντρο με το Πεδίον του Άρεως…
Διαβάστε επίσης: «Αρνητές της Δυστοπίας»

Εύκολα διαπιστώνει κανείς πόσα διακυβεύονται κάνοντας το εμβόλιο, ιδίως αν είναι mRNA. Ουδείς γνωρίζει, ουδείς παίρνει θέση, ουδείς εγγυάται για τις μακροχρόνιες παρενέργειες του. Για το τι θα συμβεί σε μερικούς μήνες ή χρόνια και δη μετά τους αλλεπάλληλους εμβολιασμούς που σκοπεύουν να κάνουν. Όλοι εμβολιάζονται υπ’ ευθύνη τους, με τις εταιρείες και το Κράτος να μη φέρουν την παραμικρή ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί. Χρέος τους είναι μόνο η επιβολή και ο αποκλεισμός των «αρνητών». Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα.

Εύκολα μπορεί να αναλογιστεί κανείς πόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πάθει κάτι από τα εμβόλια, παρά απ’ τον κορονοϊό -εφόσον μιλάμε για έναν υγιή άνθρωπο χωρίς σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εμβολιάζονται παιδιά, άντρες και γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία με πειραματικά εμβόλια εναντίον ενός ιού που έχει απειροελάχιστη επίδραση πάνω τους.

Αν ένας υγιής άνθρωπος, κάτω των 60 ετών, τηρεί τα μέτρα είναι αρκετά δύσκολο να κολλήσει, ενώ αν κολλήσει είναι εξαιρετικά απίθανο να πεθάνει (0.0009%), εν αντιθέσει με το να κάνει εθελοντικά ένα εμβόλιο με τα ανωτέρω ποσοστά παρενεργειών, με ανώτερο ποσοστό θνησιμότητας (0,004% Astrazeneca/J&J, 0,008% Pfizer/Moderna) με υψηλή πιθανότητα θρόμβωσης (3% Astrazeneca), φλεγμονής, μυοκαρδίτιδας (0,3% Pfizer/Moderna) ή εμφάνισης ενός αυτοάνοσου νοσήματος (μακροπρόθεσμα), το οποίο θα τον καθιστά επιπλέον ευάλωτο στις νέες μεταλλάξεις και που θα επιβαρύνει σταδιακά το ανοσοποιητικό του -ιδίως αν είναι τεχνολογίας mRNA.

Είναι σα να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο περίστροφα που το καθένα έχει μόνο μια σφαίρα. Με το ένα καλείσαι να στοχεύσεις σε ένα μακρινό στόχο και με το άλλο στο κεφάλι σου. Όσες πιθανότητες έχει να πάει στραβά το πρώτο έχεις για να πεθάνεις από κορονοϊό (αν είσαι υγιής) και όσες το δεύτερο για να πάθεις κάτι απ’ τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, είτε είσαι, είτε δεν είσαι υγιής!

Κι όμως το Κράτος σου λέει πως πρέπει να εμβολιαστείς, πως τίποτα απ’ αυτά δεν υπάρχει, πως είναι όλα ψέματα – σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μάλλον και οι νεκροί των εμβολίων, όπως η Νεκταρία³⁰ και η Μαρία³¹, οι δύο μητέρες που είχαν από τρία παιδιά και πέθαναν στην Κρήτη και στον Βόλο μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer και Astrazeneca, είναι κάποιο κακόγουστο αστείο και όχι πραγματικότητα… Είναι οι παράπλευρες απώλειες της Δημοκρατίας!

Ένα Κράτος Δικαίου οφείλει, όχι μόνο να ενημερώνει τους πολίτες του για τα Υπέρ και τα Κατά κάθε επιλογής. Σήμερα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πιο ολοκληρωτική αντεθνική πολιτική της μεταπολίτευσης. Είναι απ’ τις σπάνιες περιπτώσεις που έχουμε την άμεση εξόντωση ενός μέρους του λαού. Θανάτους που δεν προκύπτουν από «αμέλειες» πχ. Μάνδρα, Μάτι ή από προδοσίες πχ. Ίμια, αλλά από την ευθεία εντολή να πάνε να κάνουν ένα εμβόλιο. Οι νεκροί των εμβολίων είναι φρέσκο αίμα στα χέρια της εξουσίας. Μάρτυρες στο βωμό του Χρήματος, της Πολιτικής «Ορθότητας» και Ατιμωρησίας.

«Έχουμε εφεύρει την ευτυχία» –λένε οι τελευταίοι άνθρωποι και κλείνουν το μάτι– Φ. Νίτσε.

Ακόμα κι αν το ποσοστό θνησιμότητας ήταν μονάχα 0,0000001% ο πολίτης οφείλει να το ξέρει, μαζί με τα ποσοστά όλων των υπολοίπων παρενεργειών, όπως και το Κράτος οφείλει να αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών και των προσταγών του. Ο εκάστοτε γονιός οφείλει να γνωρίζει πως αν εμβολιαστούν όλα τα παιδιά της χώρας, τα 5, 10, 100 μπορεί να πεθάνουν ή να πάθουν Θρόμβωση και φλεγμονή στην καρδιά.

Όλα τα εγκεκριμένα απ’ τον ΕΟΦ φάρμακα συνοδεύονται από ενημερωτικό φυλλάδιο με ενδείξεις, αντενδείξεις και παρενέργειες με συγκεκριμένα ποσοστά/πιθανότητες εμφάνισης τους. Κανένα φάρμακο, πουθενά στον κόσμο, δεν γράφει «πάρτε το όπως θέλετε, όποτε θέλετε, στην ίδια δοσολογία όποιος κι αν είστε: παιδί, νέος, γέρος, υγιής ή καρκινοπαθής». Το ίδιο ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα εμβόλια. Τα νέα πειραματικά εμβόλια, όμως, πρέπει να τα κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως και να μην λέμε και πολλά!

Είναι Χρέος μας να αντισταθούμε στην επιβαλλόμενη εμβολιαστική Δυστοπία και στον κόσμο που θα προκύψει μετά από αυτήν. Στον κόσμο των μπολιασμένων Υποτακτικών, εκείνων που σκύψαν το κεφάλι και φέρουν το σημάδι της ντροπής. Στον κόσμο του νέου Εθνικού Διχασμού και της κρατικής ασυδοσίας.

Είναι Χρέος μας να προφυλάξουμε τα παιδιά μας και όσους βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία! Είναι Χρέος μας να διαφυλάξουμε την Υγεία, μα πρώτιστα την Τιμή και την Αξιοπρέπεια μας. Να ζήσουμε και να πεθάνουμε Ελεύθεροι, όχι σκυφτοί, δειλοί και ντροπιασμένοι. Άνθρωποι εξαγορασμένοι που έζησαν με οδηγό τους τον Φόβο, δίχως Τόλμη, Θάρρος και Πίστη Εαυτού. Άνθρωποι που εκτέλεσαν, δίχως αμφισβήτηση, την κάθε εντολή. Άνθρωποι που «διαλύθηκαν ησύχως δίχως μια αμυχή»!

Η Ελευθερία της Ψυχής μετριέται απ’ τα μεγάλα όχι. Το ύψος των ανθρώπων απ’ τη Θέληση και τη Τόλμη να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι. Και η Πίστη απ’ τις θυσίες που θα κάνουμε γι’ αυτήν!

Σ’ ένα κόσμο που όλοι περπατούν σκυφτοί μέγιστη αξία έχει η λεύτερη, αδούλωτη, ελληνική ψυχή!

Αντιστέκομαι, άρα Υπάρχω!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Σημ.1: Το παρόν άρθρο αποτελεί σύνοψη του προηγούμενου: «Παρενέργειες Εμβολίων: Επιστήμη εναντίον Προπαγάνδας».

Σημ.2: Το άρθρο ενημερώνεται συνεχώς με νέα στοιχεία και έρευνες.

Παραπομπές, βιβλιογραφία, παρουσίαση ερευνών και στοιχείων από τις επίσημες πηγές.

1) Όλα τα εμβόλια κατά του νέου κορονοϊού έχουν πάρει μόνο προσωρινές αδειοδοτήσεις.
Βρισκόμαστε επισήμως στην Τέταρτη Φάση της δοκιμής τους (μαζικός εμβολιασμός γενικού πληθυσμού).
https://www.fda.gov/vaccines-blood-biologics/vaccines/emergency-use-authorization-vaccines-exp https://www.bmj.com/content/373/bmj.n1244

Φυλλάδιο ενημέρωσης επαγγελματιών υγείας στην Αμερική

Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από Covid-19. Το εμβόλιο της Pfizer, όπως και όλα τα άλλα, έχουν μόνο προσωρινή αδειοδότηση. 
https://www.carteretcountync.gov/841/COVID-19-Vaccine-Information-Forms 
https://www.cvdvaccine-us.com/safety

2) Αναφορικά με την Τετάρτη Φάση της δοκιμής των εμβολίων. Σημειωτέων ότι η Τρίτη οφείλει να κρατάει 2 χρόνια ώστε να καταγράφονται οι μακροχρόνιες παρενέργειες τους. 
https://www.pfizer.com/science/clinical-trials/guide-to-clinical-trials/phases 
https://www.abc.net.au/news/health/2020-12-10/covid-vaccine-safety-monitoring-phase-4-studies

Ομαδική αναφορά ιατρών στον αμερικανικό FDA ενάντια στην πρόωρη πλήρη αδειοδότηση των εμβολίων που απεργάζεται η κυβέρνηση και οι υποτακτικοί της. Ζητούν να τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο, λέγοντας πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την ασφάλεια τους. 
https://blogs.bmj.com/bmj/2021/06/08/why-we-petitioned-the-fda-to-refrain-from-fully-approving-any-covid-19-vaccine-this-year/

4) Οι περισσότερες από τις παρενέργειες, σε ποσοστό 89% (!), αφορούν στα εμβόλια της Pfizer/BionTech και της AstaZeneca, ενώ υπάρχουν 1.867 αναφορές για νέους έως 17 ετών, ακόμη και για μωρά και παιδιά έως 2 ετών!
https://www.pronews.gr/ygeia/999431_ema-3594-oi-parenergeies-apo-ta-emvolia-toy-koronoioy-stin-ellada-mehri-tis-26-ioynioy

5) Έρευνες για τις νέες μεταλλάξεις και την μειωμένη αποτελεσματικότητα των εμβολίων. 
https://www.nih.gov/news-events/nih-research-matters/how-covid-19-variants-evade-immune-response
https://www.rockefeller.edu/news/30098-covid-19-vaccines-emerging-variants/ 
https://thedenverchannel.com/news/national/coronavirus/some-covid-19-mutations-may-dampen-vaccine-effectiveness%3f_amp=true
https://theconversation.com/immune-interference-why-even-updated-vaccines-could-struggle-to-keep-up-with-emerging-coronavirus-strains-156465 
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34004284/
https://www.nature.com/articles/s41579-021-00573-0
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1
https://www.nature.com/articles/d41586-021-00121-z 
https://www.cuimc.columbia.edu/news/new-study-coronavirus-variants-predicts-virus-evolving-escape-current-vaccines-treatments 
https://www.nytimes.com/live/2021/02/07/world/covid-19-coronavirus.amp.html

Η νέα μετάλλαξη του ιού στην Ινδία (Delta plus) διαφεύγει, όχι μόνο από τα εμβόλια, αλλά και από τις θεραπείες με μονοκλωνικά αντισώματα. 
https://timesofindia.com/india/delta-variant-of-covid-19-mutates-into-delta-plus-all-you-need-to-know/articleshow/83538387.cms

Νέες μεταλλάξεις και στην Κρήτη. Δημοσιογράφος, μάλιστα, ανέφερε πως οι φορείς του συγκεκριμένου στελέχους ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και δεν ξέρουν πλέον τι να κάνουν… 
https://hania.news/2021/06/02/%CE%9A%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CF%82-%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9A%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%A0/ 
https://youtube.com/watch?v=q7wYj8-UQJw

6) Έρευνα στο Ισραήλ απέδειξε πως οι εμβολιασμένοι με Pfizer είναι 8 φορές πιο πιθανό να μολυνθούν από την νέα αφρικανική μετάλλαξη του ιού και 16 φορές πιο πιθανό από την βρετανική σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους! «Μην ανησυχείτε όμως», λένε, «δεν έχουν μεγάλη διασπορά οι μεταλλάξεις, συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Έχουμε αντιβιοτικά!». 
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.04.06.21254882v1
https://www.news-medical.net/amp/news/20210412/Real-world-evidence-from-Israel-on-VOCs-and-SARS-CoV-2-vaccine-protection.aspx

7) Επισήμως κάνουν λόγο για το 50%. 
https://www.protothema.gr/world/article/1138315/sunagermos-gia-ti-metallaxi-delta-sto-israil-peripou-oi-misoi-pou-molunthikan-itan-emvoliasmenoi 
https://www.businessinsider.com/israel-50-of-delta-variant-cases-vaccinated-severe-2021-6?amp

8) Στην Αγγλία οι διπλά εμβολιασμένοι πεθαίνουν από την μετάλλαξη Delta 8,6 φορές περισσότερο απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι! 
https://www.theguardian.com/theobserver/commentisfree/2021/jun/27/why-most-people-who-now-die-with-covid-have-been-vaccinated

Αν διαιρέσετε τους θανάτους με τα περιστατικά, προκύπτει θνησιμότητα 0,08% για τους ανεμβολίαστους και 0,69% για τους διπλά εμβολιασμένους, δηλαδή 8,6 φορές περισσότερο!
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/997418/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf

9) Έρευνες για το πως οι εμβολιασμένοι διασπείρουν τον ιό.
Όταν ένας εμβολιασμένος έρθει σε επαφή με τον ιό μπορεί να μη νοσήσει ή να περάσει τη νόσο πιο ελαφρά, όμως εξακολουθεί να κουβαλάει στην ρινική του κοιλότητα τα σωματίδια του ιού μεταδίδοντας τα στους πάντες γύρω του, οποτεδήποτε δεν φοράει μάσκα πχ. ενδοοικογενειακά ή σε μια καφετέρια. Κι αυτό διότι με κανένα εμβόλιο δεν αναπτύσσονται τα πολύτιμα αντιφλεγμονώδη IgA αντισώματα, παρά μόνο τα igG/igM (μακράς διαρκείας). Εν αντιθέσει με όσους έχουν κολλήσει τον ιό (ασχέτως αν έχουν νοσήσει).
Το φορτίο του ιού που συγκεντρώνεται στη μύτη του εκάστοτε ανθρώπου καταστρέφεται μόνο από τα IgA αντισώματα. Τα IgG που αναπτύσσονται απ’ τα εμβόλια προσφέρουν μεν ένα ποσοστό ανοσίας*, όμως παράλληλα σε καθίσουν και φορέα, αν έρθεις σε επαφή με τον ιό.
*Παραμένει άγνωστο το πραγματικό ποσοστό ανοσίας καθώς επηρεάζεται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, όπως: τον τύπο του εμβολίου, τον κατασκευαστή, τους υποδοχείς ACE2 του κάθε ανθρώπου, την ηλικία, το φύλο, τη μετάλλαξη του ιού με την οποία θα έρθει σε επαφή κλπ. Το δεδομένο είναι πως ουκ ολίγοι εμβολιασμένοι έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο ή έχουν πεθάνει από κορονοϊό.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33320052
https://science.thewire.in/the-sciences/can-people-vaccinated-against-covid-19-still-spread-the-coronavirus/
https://globalnews.ca/news/7923457/deaths-covid-19-vaccinated-albertans/amp/
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-06-10/man-fully-vaccinated-with-astrazeneca-va
https://newindianexpress.com/states/karnataka/2021/may/24/researcher-dies-of-covid-19-in-karnatakaafter-getting-twodoses-of-vaccine-2306672.amp

10) Παρενέργειες εμβολίων

Θάνατος 
https://www.thehindu.com/news/national/coronavirus-180-deaths-following-vaccination-reported-in-india/article34274144.ece/amp/ 
https://www.bmj.com/content/372/bmj.n149 
https://www.bmj.com/content/373/bmj.n1372
https://wap.business-standard.com/article-amp/current-affairs/pfizer-vaccine-worries-norway-as-29-elderly-people-die-after-taking-shot-121011700157_1.html 
https://www.heraldscotland.com/news/homenews/19377047.covid-vaccine-four-dead-due-adverse-effects-scotland/ 
https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-54641117.amp 
https://www.forbes.com/sites/joewalsh/2021/05/05/tucker-carlson-says-vaccine-related-deaths-may-be-abnormally-high—but-vaccines-havent-been-linked-to-deaths/amp/ 
https://www.fox10tv.com/news/coronavirus/23-alabama-deaths-reported-after-shots-but-health-experts-warn-against-making-link/article_f7e52cac-997c-11eb-bce4-d7128e32a1b5.html 
https://www.newsbreak.gr/ellada/220456/thekla-dimitrioy-nekri-apo-thromvoemvoliko-epeisodio-meta-ton-emvoliasmo/

Θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό
https://www.thetimes.co.uk/article/childminder-got-blood-clots-and-died-after-astrazeneca-covid-vaccine-qjtg83m9l
https://www.ndtv.com/world-news/british-woman-in-cyprus-suffers-blood-clot-after-receiving-astrazeneca-covid-19-vaccine-dies-2448354
https://www.nytimes.com/2021/01/12/health/covid-vaccine-death.html
https://www.the-sun.com/news/2305200/doctor-dies-36-others-develop-rare-blood-disorder-vaccines/amp
https://www.cnbc.com/amp/2021/05/12/cdc-says-28-blood-clot-cases-3-deaths-may-be-linked-to-jj-covid-vaccine.html
https://www.iatronet.gr/amp/article/100363/65hronh-nekrh-sto-ilion-epeita-apo-ton-emvoliasmo-me-astrazeneca
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ajh.26132
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejme2106315 
https://www.eof.gr/web/guest/home?p_p_id= 
https://www.ema.europa.eu/en/news/astrazenecas-covid-19-vaccine-ema-finds-possible-link-very-rare-cases-unusual-blood-clots-low-blood

Έρευνα του κυβερνητικού Οργανισμού Υγείας και Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (HSE) βρίσκει πως ο κίνδυνος θανάτου από θρόμβωση μετά το εμβόλιο της Astrazeneca, στους 18-39, είναι διπλάσιος απ’ ότι να πεθάνουν από κορονοϊό! Συγκεκριμένα αναφέρει πως αν εμβολιάζονταν όλοι θα αποτρέπονταν συνολικά 10 θάνατοι από κορονοϊό, αλλά θα προέκυπταν 21 θάνατοι από θρομβώσεις! Όμως, λένε: «η ανάγκη επιτάχυνσης των εμβολιασμών υπερτερεί των παρενεργειών!». Ουσιαστικά ομολογούν πως θα θυσιάσουν έναν αριθμό Βρετανών χάριν του γενικού «καλού». Χάριν της μανίας τους να εμβολιαστούν όλοι. https://www.irishexaminer.com/news/arid-40328123.html

Παραλύσεις μετά τον εμβολιασμό
https://www.naftemporiki.gr/amp/story/1704195/souidia-gunaika-pethane-meta-ti-xorigisi-tou-emboliou-tis-astrazeneca
https://www.naftemporiki.gr/amp/story/1691453/mix-giannakos-poedin-nosileutria-pareluse-meta-ti-deuteri-dosi-tou-emboliou
https://sputniknews.gr/20210330/kataggelia-62hronis-gia-to-emvolio-tis-astrazeneca-parelyse-to-podi-eniotha-san-nekro-to-heri-11052076.html 
https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19vaccine/92291 
https://www.wpxi.com/news/top-stories/bethel-park-woman-paralyzed-12-hours-after-getting-first-dose-pfizer-vaccine-doctors-searching-answers/ZSYTEX4H4FHKDFVSPGS3ILJZUI/
https://www.wkrn.com/news/nashville-woman-partially-paralyzed-after-rare-reaction-to-covid-vaccine-walks-again/amp/

Παράλυση Μπέλ (Bell’s Palsy)
Έρευνες για την Παράλυση Μπέλ (Bell’s Palsy), το γνωστό στράβωμα του στόματος, που προκαλείται σε ορισμένες περιπτώσεις από τα mRNA εμβόλια. Το ποσοστό καταγράφεται στο 0,6%. 
https://jamanetwork.com/journals/jamainternalmedicine/fullarticle/2779389 
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7897359/ 
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S266635462100020X?via%3Dihub

Ακρωτηριασμοί μετά από εμβολιασμούς
https://www.in.gr/2021/03/30/greece/sygklonistiki-martyria-gia-ton-akrotiriasmo-kai-ton-thanato-6oxronis-meta-ton-emvoliasmo-tis/amp/
https://parallaximag.gr/epikairotita/astrazeneca-nea-thromvosi-ypesti-35chronos-pou-paroligo-na-akrotiriastei
https://www.stamfordmercury.co.uk/news/amp/man-lost-leg-weeks-after-covid-vaccination-9198171/

Το 12% των ανθρώπων που λαμβάνει την πρώτη δόση ενός mRNA εμβολίου κατά της covid-19 και το 16% που λαμβάνει τη δεύτερη, παρουσιάζει πρησμένους λεμφαδένες στη μασχάλη και το λαιμό. Το πρήξιμο μπορεί να διαρκέσει μέχρι ένα μήνα. 
https://www.yalemedicine.org/news/vaccine-reactions
https://pubs.rsna.org/doi/10.1148/rycan.2021210038

Το Ισραήλ αναφέρει κοντά στις 300 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας/περικαρδίτιδας σε εφήβους ηλικίας 16-19 μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer. Οι περισσότεροι εκ των οποίων χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα ή ιστορικό φλεγμονής στην καρδιά. Με βάση των αριθμό των εμβολιασμένων μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξεως του 0,02% τη στιγμή που στο ίδιο εύρος ηλικίας η πιθανότητα να πεθάνει κανείς από κορονοϊό (χωρίς υποκείμενα νοσήματα) είναι 0,0009%… Σα να μην έφτανε αυτό κάνουν λόγο για «ελαφριά» περιστατικά υποβαθμίζοντας τελείως το γεγονός λες και ήταν ένα απλό μπούκωμα…
https://www.timesofisrael.com/israel-reports-link-between-pfizer-2nd-shot-and-heart-problem-in-males-under-30/
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/myocarditis.html 
https://www.eof.gr/web/guest/covid19-press-announcements 
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34092429/

7 έφηβοι στην Αμερική, ηλικίας 14-19, εμφάνισαν, επίσης, μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9650965/amp/Heart-reaction-probed-possible-rare-vaccine-link-teens.html

Αλλεργικές αντιδράσεις και Αναφυλαξία
https://naftemporiki.gr/amp/story/1739767/kalabruta-thanatos-65xronis-amesos-meta-ton-emboliasmo-tis-me-ti-b-dosi-tou-pfizer 
https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2777417 
https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2776557

Αμερικανός γέμισε εξανθήματα μετά από το εμβόλιο της J&J. Όλο του το σώμα κοκκίνισε και άρχισε να ξεφλουδίζει. (Αν δεν ανοίγει ο σύνδεσμος χρησιμοποιήστε proxy).
https://www.wric.com/news/local-news/goochland-county-man-suffers-rare-severe-reaction-to-covid-19-vaccine/

https://www.wric.com/news/local-news/goochland-county-man-suffers-rare-severe-reaction-to-covid-19-vaccine/

Γυναίκες ανά τον κόσμο αναφέρουν διαταραχές κύκλου, πρόωρες, ασυνήθιστα επίπονες και εξαιρετικά αιματηρές περιόδους μετά τον εμβολιασμό τους με mRNA εμβόλια.
Γιατρός του Imperial College αναφέρει, επίσης, πως παρατηρούνται αιμορραγίες ακόμα και σε γυναίκες που είναι σε εμμηνόπαυση, όπως και σε ανθρώπους που λαμβάνουν ορμονικές θεραπείες (τρανσέξουαλς). Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις πήξης του αίματος. Ότι δηλαδή δεν είναι απλά μια ισχνή μειοψηφία που θα τύχη να εμφανίσει σοβαρές θρομβώσεις ή θρομβοπενία, αλλά πως υπάρχουν και ενδιάμεσα στάδια, είτε γίνονται αντιληπτά (και κατά συνέπεια αναφέρονται), είτε όχι. 
https://www.bbc.com/news/health-56901353.amp 
https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2021-05-19/changes-in-menstruation-after-covid-19-vaccines-should-be-studied 
https://anthro.illinois.edu/news/2021-04-05/professor-clancy-and-phd-alumna-katie-lee-launch-research-menstruation-and-covid-19

Σύνδρομο Διαφυγής Τριχοειδών (CLS) μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca. Πλέον απαγορεύεται η χορήγηση του σε άτομα με ιστορικό με επίσημη ανακοίνωση της ΕΜΑ. 
https://naftemporiki.gr/amp/story/1743100/eof-nea-antendeiksi-tou-emboliou-tis-astrazeneca-se-atoma-me-to-sundromo-cls

Σε πρόσφατη έρευνα ομάδας του CDC πάνω σε εγκύους οι οποίες εμβολιάστηκαν με mRNA εμβόλιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, από το πρώτο έως το τρίτο τρίμηνο (84,6% στο τρίτο), το 12,6% απέβαλε, ενώ ένα 14,8% γέννησε πρόωρα, ελλειποβαρή ή με άλλες σωματικές ανωμαλίες μωρά! Συνεπώς το 1/3 των κυήσεων επηρεάστηκε αρνητικά απ’ τα εμβόλια, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν θα υπάρξουν μακροχρόνιες επιπτώσεις ή αναπτυξιακά προβλήματα στα υπόλοιπα παιδιά. Οι ερευνητές καταλήγουν λέγοντας πως τα mRNA έμβολια δεν είναι ασφαλή για εγκύους! https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8117969/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8117969/

Άνθρωποι με φλεγμονώδεις Αυτοάνοσες Ρευματικές Παθήσεις ανέπτυξαν Έρπητα Ζωστήρα μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer. Από τους 6 ασθενείς της έρευνας, οι τέσσερις είχαν Ρευματοειδή Αρθρίτιδα, ο ένας Sjögren’s syndrome και ο άλλος Μικτή Νόσο του Συνδετικού Ιστού (UCTD).
https://creakyjoints.org/living-with-arthritis/coronavirus/covid-19-vaccines/autoimmune-inflammatory-rheumatic-patients-shingles-after-covid-19-vaccine/ 
https://academic.oup.com/rheumatology/advance-article/doi/10.1093/rheumatology/keab345/6225015 
https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19vaccine/92106

Οδοντίατρος στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ότι ανέπτυξε Sjögren’s Syndrome μετά τον εμβολιασμό της. 
https://www.dimpenews.com/2021/05/05/%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25AC%25CE%25B4%25CE%25B1-%25CE%25BF%25CE%25B4%25CE%25BF%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25AF%25CE%25B1%25CF%2584%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2582-%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B3%25CE%25AD%25CE%25BB%25CE%25B5%25CE%25B9-%25CF%258C%25CF%2584%25CE%25B9-%25CF%2580%25CE%25B1/amp/

Σύνδρομο Απελευθέρωσης Κυτοκινών παρουσιάστηκε σε ασθενή με καρκίνο του παχέος εντέρου μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer.
Το Σύνδρομο Απελευθέρωσης Κυτοκινών/Κυτταροκινών (Cytokine Release Syndrome CRS) παρατηρείται σε αρρώστους που πάσχουν από COVID-19 και θεωρείται ένας βασικός μηχανισμός που οδηγεί σε κατάρρευση την λειτουργία οργάνων, όπως ο πνεύμονας, το καρδιαγγειακό σύστημα, οι νεφροί και το ήπαρ. https://www.nature.com/articles/s41591-021-01387-6

Γυναίκα με αυτοάνοσο νόσημα έκανε mRNA εμβόλιο και παραλίγο να πεθάνει από αιμολυτική κρίση (αναιμία και οξεία συγκόλληση ερυθρών αιμοσφαιρίων). Το εν λόγο αυτοάνοσο ονομάζεται CAD (Νόσος Κρύας Συγκολλητίνης) και εξωθεί τα αντισώματα στην καταστροφή των ερυθρών αιμοσφαιρίων σε χαμηλές θερμοκρασίες. 
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ajh.26214 
https://coldagglutininnews.com/2021/05/07/covid-vaccines-briefly-worsen-cad-symptoms-in-woman-in-case-study

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 100 τρισεκατομμύρια κύτταρα. Τα mRNA εμβόλια μεταγράφονται σε κάθε δόση του εμβολίου σε 28 τρισεκατομμύρια από αυτά, σύμφωνα με την επίσημη απάντηση της Pfizer στον γνωστό χειρουργό ογκολόγο Δημήτρη Αντωνίου (όπως ο ίδιος έχει καταθέσει). Σκεφτείτε, λοιπόν, αυτή τη διαδικασία να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Πόσους χιμαιρισμούς (μεταλλάξεις) λέτε να προκαλέσει μετά από 3, 4, 5, 6 κλπ. εμβολιασμούς;

11) «Κάναμε ένα τεράστιο λάθος!», λέει ο Καναδός ερευνητής εμβολίων Byram Bridle. Η πρωτεΐνη ακίδα (spike protein) του ιού και του εμβολίου είναι εν τέλει τοξίνη η οποία περνάει σε διάφορα όργανα, όπως το συκώτι, η σπλήνα και ο μυελός των οστών, με μεγαλύτερη συγκέντρωση στις ωοθήκες! Εντοπίζεται στο πλάσμα του αίματος μέχρι και ένα μήνα μετά και μένει να διαπιστωθεί αν οι υψηλές αυτές συγκεντρώσεις στις ωοθήκες συμβάλλουν στη μείωση της γονιμότητας ή δημιουργούν προβλήματα στην κύηση λόγω καταστροφής του ιστού. «Η πρωτεΐνη ακίδα είναι κυτταροτοξική, αυτό είναι γεγονός», ανέφερε ο Robert Maloneο εφευρέτης των mRNA εμβολίων«Είναι ευθύνη των κατασκευαστών των εμβολίων να αποδείξουν πως η δική τους πρωτεΐνη δεν είναι τοξική»
https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-spike-protein-travels-from-injection-site-organ-damage/
https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075 
https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/ 
https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1406777926855671811

Έρευνα της ΕΜΑ απέδειξε πως οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σωματιδίων από τα mRNA εμβόλια εντοπίζονται στις ωοθήκες.
Σύμφωνα δε με τον Δρ. Kahn Syed: «Εάν ο μηχανισμός του mRNA εμβολίου λειτουργεί όπως περιγράφεται, πρόκειται να παράγει την ξένη spike πρωτεΐνη στις ωοθήκες. Εάν το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά σε αυτό και δεν μπορεί να την εξαλείψει με ασφάλεια, τότε θα καταστρέφει τον ιστό που το παράγει». 
https://ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf

12) Αναφορικά με την μειωμένη ικανότητα πρωτεϊνοσύνθεσης στις μεγάλες ηλικίες. 
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6326689/#!po=2.86458

Οι εμβολιασμένοι άνω των 50 ετών κολλάνε και πεθαίνουν σε διπλάσια νούμερα απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι! https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1001009/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_18.pdf
Οι εμβολιασμένοι άνω των 50 ετών κολλάνε σε δεκαπλάσια νούμερα τη μετάλλαξη Delta, ενώ νοσηλεύονται σε διπλάσια νούμερα απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι! https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1001009/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_18.pdf

13) Έρευνες για το πως τα εμβόλια οδηγούν σε νέες μεταλλάξεις!
https://www.npr.org/2021/02/09/965703047/vaccines-could-drive-the-evolution-of-more-covid-19-mutants?t=1621163887826
https://www.rockefeller.edu/news/30404-covid-variant-infection-after-vaccination/

Ο ιολόγος που συν-ανακάλυψε τον ιό του AIDS, ο βραβευμένος με Νόμπελ Luc Montagnier αποκαλεί τον μαζικό εμβολιασμό «τεράστιο λάθος» και υποστηρίζει πως οι νέες σοβαρές μεταλλάξεις του ιού προκλήθηκαν από τα εμβόλια. 
https://pentapostagma.gr/ygeia/7013597_dilosi-sok-nompelistas-embolio-dimioyrgei-tis-metallaxeis%3famp 
https://youtu.be/L_M41R3IkNE
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2020-002429_EN.html

Έρευνες για το πώς ο εμβολιασμός οδηγεί στην δημιουργία πιο ισχυρών παθογόνων (μεταλλάξεων). 
https://journals.plos.org/plosbiology/article?id=10.1371/journal.pbio.1002198
https://www.quantamagazine.org/how-vaccines-can-drive-pathogens-to-evolve-20180510/ 
https://www.webmd.com/lung/news/20210202/escape-mutations-may-drive-new-covid-resurgence

14) Ο κορονοϊός θα υπάρχει για πάντα. 
https://www.api.nationalgeographic.com/distribution/public/amp/science/article/covid-19-will-likely-be-with-us-forever-heres-how-well-live-with-it 
https://www.cnbc.com/amp/2021/01/13/moderna-ceo-says-the-world-will-have-to-live-with-the-coronavirus-forever.html 
https://www.universityofcalifornia.edu/news/are-we-stuck-covid-19-forever

15) Δηλώσεις του Εβραίου CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, περί τρίτης δόσης και ετήσιων εμβολιασμών. 
https://tanea.gr/2021/05/14/greece/almpert-mpourla-tha-xreiastei-triti-dosi-stous-8-mines-to-emvolio-antimetopizei-tis-metallakseis/amp/ 
https://www.cnbc.com/amp/2021/04/15/pfizer-ceo-says-third-covid-vaccine-dose-likely-needed-within-12-months.html 
https://www.bbc.com/news/health-57667987.amp 
https://www.ox.ac.uk/news/2021-06-28-delayed-second-dose-and-third-doses-oxford-astrazeneca-vaccine-lead-heightened

16) Έρευνες για την εξάντληση του ανοσοποιητικού και τις αναίτιες ανοσολογικές αντιδράσεις μετά τον εμβολιασμό (νόσηση, ανάπτυξη αυτοάνοσων νοσημάτων κλπ.). Σε όλα τα νέα πειραματικά εμβόλια, όπως και σε αυτά κατά του νέου κορονοϊού, διαπιστώνεται ότι οι εμβολιασμένοι είναι πιθανότερο να κολλήσουν απ’ ότι αυτοί που έχουν φυσική ανοσία. 
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3094965/ 
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7318931/ 
https://www.nature.com/articles/s41577-020-0285-6

Η πρώτη μακροχρόνια μελέτη πάνω στο εμβόλιο της Pfizer κρούει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι το εμβόλιο προκαλεί έναν πολύπλοκο λειτουργικό επαναπρογραμματισμό των εγγενών ανοσολογικών αποκρίσεων ο οποίος θα μπορούσε να συμβάλει στην μείωση της έμφυτης ανοσολογικής απόκρισης στον ιό! https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1.full#ref-14

Έρευνα που δείχνει ότι το να λαμβάνει κανείς το εμβόλιο της γρίπης σε ετήσια βάση μειώνει την ικανότητα πρόσληψης των νέων αντισωμάτων (για τα νέα στελέχη) από τον οργανισμό. Απεδείχθη πως οι άνθρωποι που εμβολιάζονταν περιοδικά, πχ. ανά πέντε έτη, είναι σε καλύτερη μοίρα από εκείνους που εμβολιάζονταν κάθε χρόνο. https://www.statnews.com/2015/11/11/flu-shots-reduce-effectiveness/

Επιστήμονες προειδοποιούν ότι τα μελλοντικά εμβόλια κατά του κορονοϊού (που θα συμπεριλαμβάνουν τις νέες μεταλλάξεις) θα είναι λιγότερο αποτελεσματικά, λόγω του τρόπου λειτουργίας του ανοσοποιητικού.
Ο οργανισμός μας μαθαίνει να αντιδρά στον εκάστοτε ιό βάση της πρώτης επαφής του με αυτόν. Αυτό θα πει ότι όποιος κάνει το εμβόλιο σήμερα εκπαιδεύει το ανοσοποιητικό του να πολεμάει την δεδομένη, πρώτη, έκδοση του ιού με αποτέλεσμα να μην μπορεί μελλοντικά να ανταποκριθεί το ίδιο θετικά στις όποιες μεταλλάξεις. Αν σκεφτεί κανείς ότι όσοι κάνουν το εμβόλιο είναι πιο πιθανό να κολλήσουν μια νέα μετάλλαξη μιλάμε για το απόλυτο σχέδιο καταστροφής… Κι αυτός είναι κι ένας λόγος που θέλουν να επιβάλουν το συντομότερο δυνατό τον μαζικό εμβολιασμό.
https://www.statnews.com/2021/04/16/next-generation-covid-19-vaccines-are-supposed-to-be-better-some-experts-worry-they-could-be-worse/ 
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3314307/
https://reliefweb.int/report/world/two-thirds-epidemiologists-warn-mutations-could-render-current-covid-vaccines

17) Οι υποδοχείς ACE2 (η ύπαρξη και ο αριθμός τους ή η απουσία τους) καθορίζουν το αν έχει κανείς φυσική ανοσία στον κορονοϊό, ποσό εύκολα κολλάει και πόσο βαριά νοσεί. Στην πρώτη έρευνα θα βρείτε συγκριτικούς πίνακες ανά ήπειρο, χώρα και φυλή. Η εξήγηση του γιατί στην Κίνα κολλούσαν όλοι, ενώ εδώ λιγότεροι από ένας στους τρείς. Εξού και οι μεγάλες διαφορές στον ρυθμό μετάδοσης (R0) του ιού. 
https://www.nature.com/articles/s41421-020-0147-1 
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7219352/ 
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32663409/ 
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpubh.2020.00418/full 
https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19/86023 
https://jmhg.springeropen.com/articles/10.1186/s43042-020-00099-9

18) Το 1/3 του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία. Σε πρόσφατες έρευνες το ποσοστό προϋπάρχουσας φυσικής ανοσίας ανέρχεται στο 51% στη Σιγκαπούρη, στο 44% στο Εκουαδόρ, στο 34% στη Γερμανία και στο 20% σε Ολλανδία/Σουηδία. Σε αντίστοιχες έρευνες πάνω σε ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό (είτε νόσησαν, είτε όχι), το ποσοστό εκείνων που ανέπτυξαν αντισώματα είναι μεταξύ 80-100%. 
https://www.bmj.com/content/370/bmj.m3563
https://www.ijidonline.com/article/S1201-9712(21)00120-X/fulltext
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.10.03.20206151v2.full-text https://www.nature.com/articles/s41423-021-00700-0

19) Όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό -είτε το γνωρίζουν, είτε όχι- έχουν αναπτύξει μονοκλωνικά αντισώματα τα οποία τους προστατεύουν επαρκώς. (εκτός φυσικά από περιπτώσεις βεβαρημένων οργανισμών, ανοσοκατεσταλμένων κλπ.). 
https://www.nature.com/articles/s41591-020-0897-1 
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33899033/

Στην Αγγλία το 90% έχει πλέον αντισώματα κατά του κορονοϊού, όπως απέδειξε μελέτη των πανεπιστημίων της Οξφόρδης, του Μαντσεστερ, του τμήματος Δημόσιας υγείας του Υπ. Υγείας και της Εθνικής Στατιστικής υπηρεσίας της Μεγ. Βρετανίας. https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/healthandsocialcare/conditionsanddiseases/bulletins/coronaviruscovid19infectionsurveyantibodyandvaccinationdatafortheuk/9june2021#percentage-of-adults-testing-positive-for-covid-19-antibodies-and-percentage-of-adults-vaccinated-against-covid-19-by-grouped-age-in-england-wales-northern-ireland-and-scotland

20) Όσοι έχουν κολλήσει τον ιό δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν! Έρευνα αποδεικνύει ότι όσοι έχουν περάσει τον ιό είναι επαρκώς προστατευμένοι. 
https://www.healthline.com/health-news/new-study-determines-people-whove-had-covid-19-dont-need-to-get-vaccinated 
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.06.01.21258176v2 
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33129373/

21) Σχετικά με τις βασικές μεταλλάξεις του ιού (VOC). Υπάρχουν τέσσερις βασικές μεταλλάξεις ανησυχίας (Variants of Concern): η βρετανική (Alpha) που πλήττει κατά βάση Λευκούς και κυριαρχεί σε Ευρώπη και Αμερική, η αφρικανική (Beta), η Gamma της Βραζιλίας που πλήττει την Λατινική Αμερική και η Delta που εντοπίζεται κατά βάση στην Ινδία. Πρέπει να τονιστεί ότι οι μεταλλάξεις αυτές έχουν πολύ μικρότερη διασπορά απ’ ότι παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νέα μετάλλαξη Delta plus με την οποία τρομοκρατούν τον κόσμο ενώ έχει εντοπιστεί μονάχα σε 48 ανθρώπους στην Ινδία (οπού και ξεκίνησε) και 40 στην Αγγλία… Το ίδιο ισχύει και για την μετάλλαξη Delta την οποία πασχίζουν να παρουσιάσουν ως το απόλυτο κακό. Οι πιο πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Μπορεί να είναι δυό φορές πιο μεταδοτική, είναι όμως πολύ πιο ήπια. Συγκεκριμένα στην Αγγλία οπού κυριαρχεί, έχει ποσοστό θνησιμότητας 0,3%, τη στιγμή που η μετάλλαξη Alpha έχει 2%. Επίσης, υπάρχουν εκατοντάδες άλλες μεταλλάξεις του ιού που είναι άνευ σημασίας. 
https://www.ecdc.europa.eu/en/covid-19/variants-concern 
https://en.m.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2_Alpha_variant 
https://en.m.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2_Beta_variant 
https://en.m.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2_Gamma_variant https://en.m.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2_Delta_variant 
https://www.indianexpress.com/article/explained/how-worrying-is-delta-plus-sars-cov2-coronavirus-7380124/lite/ 
https://www.cnbc.com/amp/2021/06/24/delta-plus-covid-variant-heres-what-you-need-to-know.html 
https://www.smh.com.au/national/nsw/delta-outbreak-is-twice-as-infectious-but-experts-unsure-if-it-s-more-deadly-20210702-p586dg.html

Οι τέσσερεις βασικές μεταλλάξεις του ιού και οι επιπτώσεις τους στην ανοσία. Η Β και η Δ διαφεύγουν της ανοσοποίησης σε εμβολιασμένους και μη.

22) Το γενικό ποσοστό των ανθρώπων που πεθαίνουν από κορονοϊό (ανεξαρτήτου ηλικίας), χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, είναι μόλις 0,7% – χωρίς να υπολογίζεται μέσα σε αυτό όσοι κατέληξαν από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις ή από επιπλοκές από τις πειραματικές αγωγές που δίνονταν τον πρώτο καιρό ή επειδή οι συγγενείς τους συμφώνησαν μετέπειτα να υπογράψουν ότι κατέληξαν από κορονοϊό για να αυξηθούν οι καταγεγραμμένοι θάνατοι και «να φοβηθεί ο κόσμος», όπως τους έλεγαν στα νοσοκομεία… Το γενικό παγκόσμιο ποσοστό θανάτων από κορονοϊό, με ή χωρίς υποκείμενα νοσήματα, σε ηλικίες 60 ετών και κάτω είναι μόλις 0,3%! Ενώ οι θάνατοι στους ανήλικους είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. 
https://www.worldometers.info/coronavirus/worldwide-graphs/ 
https://www.cebm.net/covid-19/global-covid-19-case-fatality-rates/

Κάθε χρόνο, το 17,6% του παγκόσμιου πληθυσμού πεθαίνει από Καρδιαγγειακές Παθήσεις, το 9% από κάποιας μορφής καρκίνου, το 3,5% από αναπνευστικά προβλήματα, το 1% από AIDS και το 0,8% αυτοκτονεί. Όμως δεν ακούμε για καμία πανδημία κατάθλιψης κι ας είναι κι αυτή εξόχως «κολλητική». Καμία εκστρατεία ενημέρωσης για τις διάφορες σεξουαλικές επιλογές δεν γίνεται, αντιθέτως προάγονται ως πρότυπα οι οροθετικοί. Κι όμως η ζωή μοιάζει να τελειώνει, αν ακούσει κανείς ειδήσεις, επειδή το 1,4% πέθανε πέρσυ από κορονοϊό… Εκτός αυτού, έχει ήδη παρατηρηθεί παγκοσμίως αύξηση των αυτοκτονιών λόγω του εγκλεισμού, με πολλούς γιατρούς όπως ο Δρ. Γ. Ιωαννίδης (ένας απ’ τους πέντε καλύτερους επιδημιολόγους του κόσμου) να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως τα θύματα απ’ τα lockdown θα ξεπεράσουν μακροπρόθεσμα εκείνα απ’ τον κορονοϊόhttps://youtu.be/dWz2ad63IlI
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2020-006072_EN.html

Πίνακες από τη διάλεξη του καθηγητή Ιωαννίδη στο πανεπιστήμιο του Salzburg της Αυυστριας, στις 26 Ιουνίου, δείχνουν πως ένα τουλάχιστον 50% του πληθυσμού αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα (άγχος, στρές, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας κλπ.) κατά τη διάρκεια των lockdown. Οι έρευνες υπολογίζουν πως μακροπρόθεσμα τα θύματα θα ξεπεράσουν τα 5 εκατομμύρια, ενώ σήμερα ο συνολικός αριθμός των νεκρών από COVID-19 ή με COVID-19 είναι 3,5 εκατομμύρια. 
https://www.youtube.com/watch?v=sb6PHYTIb2k 
https://youtu.be/B_ehqHQOBO0 
https://jamanetwork.com/journals/jamanetworkopen/fullarticle/2772834

Έρευνα στο Ισραήλ εντόπισε ογκομετρικές διαφορές στους εγκεφάλους υγειών ανθρώπων, που δεν είχαν κολλήσει τον ιό, μετά τα lockdown. Περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με το στρες και το άγχος είχαν διογκωθεί! Η αύξηση του στρες και του άγχους καθιστά το ανοσοποιητικό σύστημα πιο ευάλωτο μειώνοντας την ανοσοαπόκριση, είναι η βασική αιτία για την γέννηση καρκίνων, ενώ αποδιοργανώνει και αδρανοποιεί αποδεδειγμένα τον άνθρωπο. Γι’ αυτό και οι πολιτικοί το εκμεταλλεύονται δεόντως με το γνωστό Δόγμα του Σοκ. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1053811921005875

23) Σχεδόν καμία χώρα δεν εκδίδει δημογραφικά στοιχεία για τους φορείς και τους νεκρούς από COVID-19. Ορισμένες πολιτείες της Αμερικής, όμως, το κάνουν σε ημερήσια βάση. Μια από αυτές είναι η Λουϊζιάνα και το Σικάγο όπου οι Μαύροι αποτελούν το 70% των θανάτων, ενώ μόλις το 30% του πληθυσμού. Στην Αλαμπάμα, οπού οι Λευκοί αποτελούν το 68% του πληθυσμού, τα 2/3 των φορέων είναι ξένοι! Η πολιτική έπρεπε, όμως, και πάλι να επικρατήσει. Έτσι, μετά από αντιδράσεις λόγω των πινάκων που έδειχναν πως το 52% των φορέων είναι Μαύροι, έκοψαν στα δύο το ποσοστό και πλέον παρουσιάζουν ένα 25% φορέων Αγνώστου Καταγωγής! Κάποια εξωγήινη φυλή φαίνεται να έχει εγκατασταθεί εν μέσω πανδημίας εκεί… Ακολουθούν έρευνες του Harvard και αναφορές από λοιπές πολιτείες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά δεδομένα της Αμερικής τον Ιούλιο του 2020, πριν την βρετανική μετάλλαξη, τότε που κάθε λεπτό πέθαινε και ένας Αμερικανός η τεράστια πλειοψηφία των νεκρών ήταν μη-Λευκοί. Για την ακρίβεια οι νεκροί Λευκοί ήταν μόλις το 11% του συνόλου! 
http://info.primarycare.hms.harvard.edu/blog/racial-disparity-mortality-covid-children 
https://www.seattletimes.com/seattle-news/health/king-county-has-big-racial-disparities-in-coronavirus-cases-and-deaths-according-to-public-health-data 
https://www.publichealthwm.org/news-events/general-news/covid-19-data-race-and-ethnicity 
https://www.statista.com/chart/amp/22430/coronavirus-deaths-by-race-in-the-us/ 
https://www.statista.com/chart/21364/african-american-share-of-covid-19-deaths/ 
https://www.alabamapublichealth.gov/covid19/data.html

Οι Λευκοί αυξάνονται στο 19% τον Σεπτέμβριο του 2020 μετά την βρετανική μετάλλαξη
Όταν οι Μαύροι έφτασαν να αποτελούν το 52% των κρουσμάτων στην Αλαμπάμα εφηύραν τους Αγνώστου Καταγωγής (Unknown) πολίτες… https://wbhm.org/2020/alabama-numbers-show-race-disparity-covid-19-deaths/
Μόνο το 17% των περιστατικών οι Λευκοί, ενώ είναι το 75% του πληθυσμού! 
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8276097/amp/Clear-disparity-ethnic-groups-Covid-19-deaths-IFS-study.html

24) Το 78% των ανθρώπων που νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ από κορονοϊό ήταν υπέρβαροι ή παχύσαρκοι βάση έρευνας του CDC. 
https://www.cnbc.com/amp/2021/03/08/covid-cdc-study-finds-roughly-78percent-of-people-hospitalized-were-overweight-or-obese.html 
https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7010e4.htm

25) Μόλις πριν ένα μήνα ξεκίνησε η Pfizer να κάνει έρευνες με εγκύους και άλλες κατηγορίες ευπαθών ομάδωνhttps://www.pfizer.com/science/coronavirus/vaccine/additional-population-studies

Άρθρο στο British Medical Journal, ίσως το εγκυρότερο ιατρικό περιοδικό, κατακεραυνώνει τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν η Pfizer και η Moderna για να τεστάρουν τα εμβόλια τους ενάντια στο καθιερωμένο πρωτόκολλο. Μόνο «τυφλές» δεν ήταν οι έρευνες τους… https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4924/rr-6

26) Αναφορικά με την τεχνολογία CRISPR και τα νέα εμβόλια που θα βγουν. 
https://www.newscientist.com/definition/what-is-crispr/ 
https://www.cnbc.com/2021/06/30/how-crispr-gene-editing-will-treat-disease-intellia-founder-doudna-.html 
https://www.npr.org/transcripts/974751834 
https://youtu.be/2pp17E4E-O8 
https://genomebiology.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13059-018-1409-1 
https://www.businessinsider.com/mice-skin-feet-green-crispr-genetic-diseases-2017-10 
https://www.newscientist.com/article/dn17003-fluorescent-puppy-is-worlds-first-transgenic-dog/amp/ 
https://youtu.be/dUd4QpYvkEE

27) Νέα mRNA εμβόλια ετοιμάζονται για κάθε γνωστό ιό: HIV, Ebola, H1N1, Ηπατίτιδα, HPV κλπ. 
https://www.sciencemag.org/news/2020/12/messenger-rna-gave-us-covid-19-vaccine-will-it-treat-diseases-too 
https://www.nationalgeographic.com/science/article/at-last-a-malaria-vaccine-has-passed-important-clinical-trials?
https://www.theconversation.com/amp/3-mrna-vaccines-researchers-are-working-on-that-arent-covid-157858
https://www.fortune.com/2021/04/16/mrna-vaccines-covid-moderna-pfizer-vaccinology-health-care-science-vaccinations/amp/
https://www.scientificamerican.com/article/the-second-generation-covid-vaccines-are-coming/
https://www.news-medical.net/amp/news/20210513/Scientists-unveil-new-Ebola-virus-vaccine-design.aspx
https://www.contagionlive.com/view/moderna-unveils-results-of-new-mrna-vaccine-candidate-trials

«Απ’ τον βράχο του Σισύφου δεν διδάχθηκε κανείς;». Διαβάστε επίσης: «Κορονοϊός: Η Φύση εκδικείται!».

28) Έρευνες και αναφορές για το αποτελεσματικότερο φάρμακο κατά του κορονοϊού, Remdesivir, το οποίο λαμβάνουν όλοι οι γνωστοί και πλούσιοι που νοσούν, όπως ο Τραμπ και ο Αρχιεπίσκοπος… 3,500$ για μια θεραπεία, όμως, είναι πολλά για να σώσεις τον λαουτζίκο, οπότε εμβόλια με 19€ και άγιος ο Θεός… Επίσης σε λίγους εκλεκτούς δίδεται θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα (REGN-COV2). Μάλιστα πίσω απ’ την εν λόγω θεραπεία βρίσκεται ένας Έλληνας, ο έτερος CEO της Regeneron Γιώργος Γιανκόπουλος.
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2007764
https://emedicine.medscape.com/article/2500114-treatment#d10
https://www.proionta-tis-fisis.com/koronaios-therapevetai-se-mia-ora-alla-monon-ean-eisai-giatros/ 
https://youtube.com/watch?v=YKr2t7t6ya4
https://www.nature.com/articles/s41401-020-0485-4
https://www.naftemporiki.gr/story/1734457/to-proto-sumbolaio-gia-farmako-me-monoklonika-antisomata-upegrapse-i-ee
https://en.wikipedia.org/wiki/Casirivimab/imdevimab
https://investor.regeneron.com/news-releases/news-release-details/regenerons-regen-cov2-first-antibody-cocktail-covid-19-receive/ 
https://www.cnbc.com/video/2020/04/27/regenerons-george-yancopoulos-on-the-race-for-a-coronavirus-treatment.html 
https://en.m.wikipedia.org/wiki/George_Yancopoulos 
https://www.ellines.com/erga-ellinon/24976-enas-apo-tous-pio-epituchimenous-epistimones-bioiatrikis-ston-kosmo/amp/

29) Παραίτηση «βόμβα» από την Επιτροπή ΕΟΦ που διερευνά τις παρενέργειες των εμβολίων. Ο Καθηγητής Ρευματολογίας-Ανοσολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΙΠΑ, & Δ/ντής Εργαστηρίου Παθολογικής Φυσιολογίας & Ρευματολογικού Ιατρείου ΓΝΑ «Λαϊκό», ο κ. Παναγιώτης Γ. Βλαχογιαννόπουλος, αναφέρει ότι οι αρμόδιοι κωλυσιεργούν στην έκδοση τελεσίδικων γνωματεύσεων σχετικά με τα περιστατικά θρομβώσεων και άλλων παρενεργειών από τα εμβόλια, με αποτέλεσμα τη ελλειμματική πληροφόρηση και τη σύγχυση των πολιτών!

«Η Επιτροπή αυτή δεν έχει το θάρρος να αναδείξει πιθανά προβλήματα των εμβολίων (ειδικά δε του εμβολίου της Astra-Zeneca) και είχε γνωματεύσει πάντοτε αρνητικά για την συσχέτιση ποικίλλων φαινομένων θρομβώσεων με το εν λόγω εμβόλιο. Η συνήθης τακτική της ήταν σε κάθε τέτοιο φαινόμενο που της αναφερόταν μέσω κίτρινης κάρτας, να αναζητά όλους τους παραδοσιακούς παράγοντες κινδύνου για θρόμβωση και να αποδίδει σε αυτούς (αν υπήρχαν) την θρόμβωση, αγνοώντας έναν σημαντικό παράγοντα, ήτοι την χρονική συνάφεια του γεγονότος με τη λήψη του εμβολίου. Αν δεν υπήρχαν εμφανείς παραδοσιακοί παράγοντες κινδύνου για θρόμβωση η Επιτροπή συνήθιζε να αναβάλλει μια τελεσίδικη απόφαση με το αιτιολογικό ότι η περίπτωση μελετάται.»

https://iskra.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%C https://youtube.com/watch?v=Own8ar

30) Αναλυτικά τα στοιχεία μέσα από τις Κίτρινες Κάρτες στην Αγγλία. https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting#analysis-of-data

Ποσοστό θνησιμότητας εμβολιασμένων με Astrazeneca, μετά από θρομβοεμβολικά επεισόδια 18%!

Διαβάστε επίσης:

Ο εφευρέτης του mRNA λέει ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή για τους νέους. 
https://www.tanea.gr/2021/06/26/science-technology/koronaios-emvolia-mrna-akatallila-gia-neous-18-22-eton-leei-o-efeyretis-ton-mrna/ 
https://www.news.yahoo.com/amphtml/single-most-qualified-mrna-expert-173600060.html 
https://www.foxnews.com/media/tucker-carlson-mrna-vaccine-inventor

Ο μοριακός γενετιστής και διευθυντής της CRIIGEN, Christian Vélot, κατακεραυνώνει τα mRNA εμβόλια. «Οι κορονοϊοί είναι οι πρωταθλητές των ιών παγκοσμίως στους ανασυνδυασμούς.Τα γενετικά εμβόλια μπορούν ν΄αυξήσουν τους ανασυνδυασμούς». 
https://dimpenews.com/2021/07/01/μοριακός-γενετιστής-διευθυντής-του-criigen/

Μαρία Θεοδωρίδου πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών: «Να εμβολιαστούν οι νέοι κι ας εμφανίσουν μυοκαρδίτιδα»!

Σύμφωνα με την ίδια, είχαν γίνει 8 εκατομμύρια δόσεις σε παιδιά 12 ως 17 ετών και σε 6 εκατ. είχαν δοθεί και οι δύο δόσεις. Καταγράφηκαν 250 περιπτώσεις περιμυοκαρδίτιδας, ποσοστό 1 έως 4% περιπτώσεις ανά 100.000. https://www.pronews.gr/ygeia/999829_emvoliasmos-paidion-poso-syhni-einai-i-emfanisi-perimyokarditidas https://youtu.be/CkQ-7BakCv4

Έτσι ακριβώς, κα. Θεοδωρίδου… https://www.medpagetoday.com/opinion/second-opinions/93340

Ούτε τα υπόλοιπα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή. Παραθέτω μια έρευνα για το γνωστό MMR και τα περιστατικά θρομβοπενίας. Επιπλέον, ένα πίνακα με όλα σχεδόν τα υποχρεωτικά εμβόλια και τα αυτοάνοσα νοσήματα με τα οποία έχουν συνδεθεί. Εμβόλιο ηπατίτιδας, τετάνου, διφθερίτιδας κλπ. 
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1884189/ 
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5607155/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5607155/table/Tab1/?report=objectonly

https://widgets.wp.com/likes/index.html?ver=20210413#blog_id=176042092&post_id=6020&origin=resisttoexistcom.wordpress.com&obj_id=176042092-6020-60ef26e1e4df5&domain=resist-to-exist.grhttps://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https://kokkinoslawfirm.com/2021/07/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%bd%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%bf/&layout=button_count&show_faces=false&width=105&action=like&colorscheme=light&height=21Unicshttp://www.kokkinoslawfirm.com

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ

Ανθρώπινα δικαιώματα

Το φαινόμενο του εκφοβισμού στον εργασιακό χώρο και το νομικό οπλοστάσιο έναντι αυτού – Σημ. Ιδιαίτερα επίκαιρο άρθρο μετά τις ιδιαζόντως αντισυνταγματικές απόψεις…

Ανθρώπινα δικαιώματα

Ελευθερία Έκφρασης στο Διαδίκτυο: ένας ακροβάτης σε τεντωμένο σχοινί

Διεθνή θέματα

Ψηφιακός φόρος: «Παγώνει» στην ΕΕ μετά τις πιέσεις των ΗΠΑ

Κυριάκος Κόκκινος on LinkedIn
European Lawyers, Solicitors and Law Firms based in Europe

https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-1323137530873894&output=html&h=788&adk=2566717595&adf=1543753041&pi=t.aa~a.189484075~rp.1&w=360&lmt=1626287724&ecr=1&rafmt=9&to=qs&pwprc=8017901586&psa=1&format=360×788&url=https%3A%2F%2Fkokkinoslawfirm.com%2F2021%2F07%2F%25cf%2580%25ce%25b1%25cf%2581%25ce%25b5%25ce%25bd%25ce%25ad%25cf%2581%25ce%25b3%25ce%25b5%25ce%25b9%25ce%25b5%25cf%2582-%25ce%25b5%25ce%25bc%25ce%25b2%25ce%25bf%25ce%25bb%25ce%25af%25cf%2589%25ce%25bd-%25cf%2584%25ce%25b1-%25ce%25b4%25ce%25b5%25ce%25b4%25ce%25bf%25ce%25bc%25ce%25ad%25ce%25bd%25ce%25b1-%25cf%2580%25ce%25bf%2F&flash=0&crui=pedestal&fwr=1&fwrattr=1&pra=3&rw=320&wgl=1&fa=30&adsid=ChAI8Ja6hwYQpcWW1ZzwydE0Ej0Aq7uOvHlS1_wuWNvk0ETtnW5uOn6bwL9MDIGw6WJxTeoGG7-FsZZ23kWVM9ThHa0q7x9r6IF5bpYfazbL&uach=WyJBbmRyb2lkIiwiMTAiLCIiLCJDTFQtTDI5IiwiOTEuMC40NDcyLjEyMCIsW10sbnVsbCxudWxsLG51bGxd&dt=1626287724673&bpp=12&bdt=4454&idt=12&shv=r20210708&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&cookie=ID%3Dddb0e49255e59e43-2294af0118b90060%3AT%3D1603985877%3ART%3D1603985877%3AS%3DALNI_MbHn-vGZnMmFLhQtBaX66GCWh-Fuw&prev_fmts=300×250%2C360x300%2C0x0%2C360x90&nras=4&correlator=7462314020484&frm=20&pv=1&ga_vid=1340081564.1571994575&ga_sid=1626287722&ga_hid=61075972&ga_fc=0&u_tz=180&u_his=47&u_java=0&u_h=747&u_w=360&u_ah=747&u_aw=360&u_cd=24&u_nplug=0&u_nmime=0&adx=0&ady=66726&biw=360&bih=623&scr_x=0&scr_y=0&oid=3&psts=AGkb-H-HdQ4TRGH7Fm8YLNM3rjCqV2oxzkgn2DOlUUlbp1fnxbeg8-wPbZJ4JFyq7z20SP3DeG2qGD2DSam3%2CAGkb-H_vGzN9sVIFk49UdhJlm9qPt6mCnHUB5me_rV8lal_0RFjpNaWIbI-fPl8r-djonpV9G85mxPDQ_oo%2CAGkb-H8vhtIRzha7_-S-fK17G2G45KME2bEa6Es1x1GhHFy3Gf_mzhbCyw_Nb3MmVHkTBwBCe3j2xbjdxOBbPzYPHR2tClDsX4Jy9ZHTNCE&pvsid=2065320979240342&pem=358&ref=https%3A%2F%2Fkokkinoslawfirm.com%2Fwp-admin%2Fpost.php%3Fpost%3D178770%26action%3Dedit&eae=0&fc=896&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C360%2C0%2C360%2C623%2C360%2C623&vis=1&rsz=%7C%7Cs%7C&abl=NS&fu=128&bc=31&ifi=11&uci=a!b&btvi=2&fsb=1&xpc=f4xTeDNfV7&p=https%3A//kokkinoslawfirm.com&dtd=27

Newsletter για διαρκή ενημέρωση

Συναίνεση Επικοινωνίας.

Τα Δικηγορικά Γραφεία / Συμβολαιογραφείο  UNICS – Κόκκινου – Κατσούδα & Συνεργατών, θα χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρχονται σε επαφή μαζί σας παρέχοντάς σας Ενημερωτικά Δελτία σχετικά με νομικά, κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, καθώς και με επιλεγμένα θέματα του ειδικού μας ενδιαφέροντος σχετιζομένου με θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και εθελοντισμού και αφορούν τις δράσεις της “Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ”, του “Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων” και του “Συλλόγου Γυναικών ΙΩΝΙΔΕΣ”. Εφόσον αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο “Διαγραφή (Unsubscribe) στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@kokkinoslawfirm.com, ώστε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως εσείς επιθυμείτε. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Περισσότερα ΕΔΩ

Επιλέγοντας παρακάτω την ΑΠΟΔΟΧΗ, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους. Συμφωνώ και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου GDPR που εφαρμόζεται από την εταιρεία UNICS.

Ονοματεπώνυμο

E-mail:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρενέργειες Εμβολίων: τα Δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις!

Ανθρώπινα δικαιώματαUnics – 14 Ιουλίου, 20210

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για τη ρύθμιση

ΔάνειαUnics – 14 Ιουλίου, 20210

Συντονιστική Συμβ/φων: Σύνταξη με αυτοσύμβαση οριστικών συμβολαίων μεταβίβασης ακινήτων με επαχθή αιτία

ΑκίνηταUnics – 14 Ιουλίου, 20210

Καταχρηστική η μετατροπή καταψηφιστικού αιτήματος σε αναγνωριστικό κατά το μέρος που αφορά σε προσωρινά…

Διοικητικό δίκαιοUnics – 14 Ιουλίου, 20210

Διατάραξη κοινής ησυχίας: Μπορεί να δημευθεί όχημα που προκαλεί θόρυβο; (ΓνωμΕισΑΠ 18/2021)

ΑυτοκίνηταUnics – 14 Ιουλίου, 20210

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Παρενέργειες Εμβολίων: τα Δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις!

Ανθρώπινα δικαιώματα 14 Ιουλίου, 2021

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για τη ρύθμιση

Δάνεια 14 Ιουλίου, 2021

Συντονιστική Συμβ/φων: Σύνταξη με αυτοσύμβαση οριστικών συμβολαίων μεταβίβασης ακινήτων με επαχθή…

Ακίνητα 14 Ιουλίου, 2021

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ

Πόσο μισθό δικαιούστε, τι επιδόματα πρέπει να λαμβάνετε και πότε ο…

Εργατικό δίκαιο – αποφάσεις 9 Φεβρουαρίου, 2017

Δικαιώματα και υποχρεώσεις ενοικιαστών και ιδιοκτητών (Πέντε ερωτω-απαντήσεις)

Ακίνητα 4 Μαρτίου, 2018

Η μίσθωση κατοικίας , η ελάχιστη προβλεπόμενη διάρκεια αυτής και χρήσιμες…

Ενοχικό – δίκαιο συμβάσεων 15 Μαρτίου, 2018

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ & ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Κυριάκου Κόκκινου – Σίσσυ Κατσούδα & συνεργατών

Αθήνα: Κάνιγγος 33, Τηλ.: +30 2103300990-1-2
Παλλήνη: Ελ. Βενιζέλου 18, Τηλ.: +30 2106666658
Κόρινθος: Απ. Παύλου 40, Τηλ. +30 2741084568

Επικοινωνία με το Δικηγορικό Γραφείο
info@kokkinoslawfirm.com – law@kokkinoslawfirm.com – kokkinosinterlaw@gmail.com
Επικοινωνία με το Συμβολαιογραφείο notary@kokkinoslawfirm.com – sissykatsouda@hotmail.comΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ    © UNICS Legal Services 2017 eshop site – web site design PreciousmindsΜετάβαση σε γραμμή εργαλείων

Αποσύνδεσηhttps://googleads.g.doubleclick.net/pagead/html/r20210708/r20190131/zrt_lookup.html?fsb=1#RS-1-&adk=1812271802&client=ca-pub-1323137530873894&fa=2&ifi=10&uci=a!a&btvi=1