Χαλκίδα: 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον 30χρονο που έριξε στη θάλασσα την σύντροφο του μετά από καυγά

Ο 30χρονος καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και η υπόθεση θα εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό.

Ο 30χρονος Χαλκιδέος κινούνταν με το αυτοκίνητο του, στο οποίο συνοδηγός ήταν η 45χρονη, -επίσης Χαλκιδέα-, σύντροφος του, και σταμάτησε για λίγο δίπλα στη θάλασσα, πλησίον του Τσιμεντάδικου Χαλκίδας. https://c9d2ddacd203d0dcab5b5f3cee605a41.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Όπως κατήγγειλε αργότερα η 45χρονη στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ξεκίνησε καυγάς ανάμεσα τους και ο 30χρονος την έβγαλε βιαίως από το αυτοκίνητο και την έριξε στη θάλασσα.

Εκείνος έφυγε, ενώ η 45χρονη κατάφερε να βγει από την θάλασσα και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία

Στελέχη του Γραφείου της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας,  εντόπισαν το πρωί της Τετάρτης (24-03-2021) τον νεαρό άνδρα  και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οδηγήθηκε στον Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Χαλκίδας και ορίστηκε η δίκη για την Παρασκευή (26-03-2021) ενώ μέχρι τότε παρέμενε κρατούμενος.

Η δίκη έγινε τελικά και ο 30χρονος καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και η υπόθεση θα εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό.

To Top