Ρόδος: Κάθειρξη 18 ετών στον Ιρακινό παιδόφιλο που επιχείρησε να βιάσει ανήλικο στο Κ.Υ.Τ της Κω

295

Παραδειγματική τιμωρία επέβαλε η Δικαιοσύνη στον Ιρακινό παιδόφιλο που επιχείρησε να βιάσει ένα ανήλικο αγόρι μέσα στο Κ.Υ.Τ. της Κω. 

Για τη δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου, για το ιστορικό της υπόθεσης και τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, που εμφανίστηκε προκλητικός ενώπιον των δικαστών, το dimokratiki.gr αναφέρει τα εξής σε ρεπορτάζ του:

Ποινή κάθειρξης 18 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου σε έναν Ιρακινό που κρίθηκε ένοχος για απόπειρα βιασμού από κοινού, απόπειρα πραγματοποίησης γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη όχι όμως τα 14 έτη από κοινού και για πορνογραφία ανηλίκων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «δημοκρατική» με τους δικαστές κατάπληκτοι να ακούν τον κατηγορούμενο να παραδέχεται ότι κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας και να δικαιολογεί την κατοχή του λέγοντας ότι το ήθελε για εκπαιδευτικούς λόγους γιατί είχε πρόθεση να σπουδάσει «καθηγητής σεξουαλικής αγωγής».;

Ο απίστευτος αυτός ισχυρισμός του οδήγησε τον πρόεδρο της έδρας να του επιδείξει αισχρές φωτογραφίες με ανήλικα γυμνά αγόρια που είχαν βρεθεί στο κινητό του και να του ζητά να εξηγήσει πως αυτές οι φωτογραφίες τον βοήθησαν στην «εκπαίδευση του»

Ο κατηγορούμενος είπε ότι στο κινητό του είχε κι άλλες φωτογραφίες και με γυναίκες και όχι μόνο με ανήλικα και να ισχυρίζεται ότι εκείνες δεν τυπώθηκαν από τους αστυνομικούς που διενήργησαν την έρευνα

Υποστήριξε ακόμη ότι είχε και άλλες εκτός από τις 136 φώτο που περιλαμβάνονται στην δικογραφία και να διαψεύδει την εργαστηριακή έρευνα σύμφωνα με την οποία κατείχε και 44 βίντεο με πορνογραφικό υλικό και να ισχυρίζεται ότι ήταν “μόνο 10”

Αποθήκευε στο κινητό του τηλέφωνο υλικό πορνογραφίας, συμπεριλαμβανομένης και παιδικής πορνογραφίας, το οποίο του έστελναν από μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι, τους οποίους δεν γνωρίζει είχε πει στην προδικασία ενώ χθες είπε ότι το έβρισκε ο ίδιος.

Σε ότι αφορά το ανήλικο θύμα αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι αποπειράθηκε να βιάσει το αγόρι και υποστήριξε ότι έδωσε την επιβαρυντική για τον ίδιο κατάθεση του, όντας «δασκαλεμένο» από τον πατέρα του, ο οποίος πείσθηκε ότι υπήρξε θύμα του από κάποιους Αφρικανούς που ενεργούσαν ως «συμμορία».

Εκείνοι ήταν που είχαν εισέλθει εντός της σκηνής του στο Κ.Υ.Τ. της Κω αφού ενημερώθηκαν από μια ομοεθνή τους και τον κατήγγειλαν.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι τα δύο αγόρια και συγκεκριμένα το θύμα και το ανήλικο αγόρι που φέρεται να τον συνέδραμε τραβώντας το πρώτο εντός της σκηνής του, είχαν επιδοθεί σε μεταξύ τους ερωτικές πράξεις την ώρα που ο ίδιος κοιμόταν.

Όπως έγραψε η «δημοκρατική», ο κατηγορούμενος, την 1η Οκτωβρίου 2019 στην περιοχή Πυλί στο Κ.Υ.Τ. Κω, εντός σκηνής, αποπειράθηκε από κοινού με έναν ανήλικο, να εξαναγκάσει με σωματική βία έτερο ανήλικο ηλικίας 12 ετών, σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Κατείχε δε στο κινητό του τηλέφωνο υλικό παιδικής πορνογραφίας (videos και φωτογραφίες) με ανηλίκους που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, το οποίο είχε παραγάγει με το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο και είχε διαμοιραστεί με άλλα άτομα.

Τα ανωτέρω προκύπτουν από την λεπτομερή εξιστόρηση του ανήλικου παθόντος, ο οποίος εκθέτει ότι την 1η Οκτωβρίου 2019, έφυγε από το κοντέινερ όπου διαμένει μέσα στο χώρο του ΚΥΤ Κω για να περπατήσει και να πάει να πάρει ένα φίλο του για να πάνε στο σχολείο και πέρασε μπροστά από τη σκηνή που διαμένει ο κατηγορούμενος. Τότε απότομα, ο σύνοικός του ανήλικος, τον τράβηξε μέσα στη σκηνή και ο κατηγορούμενος του είπε ότι θα του δώσει λεφτά για να αγοράσει σοκολάτα.

Στη συνέχεια ο ανήλικος του έκλεισε το στόμα για να μη φωνάξει και ο κατηγορούμενος έβγαλε το παντελόνι του και προσπάθησε να τον βιάσει.

Το θύμα όμως, κατάφερε να φωνάξει και άμεσα προσέτρεξε σε βοήθειά του, εισερχόμενος εντός της σκηνής ένας υπήκοος Καμερούν, ο οποίος αντίκρισε και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή, όπου ο κατηγορούμενος ήταν ημίγυμνος πάνω από τον ανήλικο προσπαθώντας να τον βιάσει και άρπαξε τον τελευταίο βγάζοντάς τον έξω από τη σκηνή.

http://directnews.gr/dikastika/110351-rodos-katheirksh-18-eton-ston-irakino-paidofilo-pou-epixeirhse-na-viasei-anhliko-sto-k-u-t-ths-ko