Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ – Πρόγραμμα Νευροδικτύωσης της Ανθρωπότητας – «ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑ – Ο όμορφος δύσκολος δρόμος»

371

Παρακολουθείστε μία ακόμη υπέροχη συνάντηση του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, πάντα στην υπηρεσία του αγαθού στους κόλπους της Ανθρωπότητος ΕΔΩ!

Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ – Πρόγραμμα Νευροδικτύωσης της Ανθρωπότητας – «ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑ – Ο όμορφος δύσκολος δρόμος», από αυτό το Σάββατο, 6/3/2021 και κάθε Σάββατο εφ’ εξής, πλην εξαιρέσεων, που θα ανακοινώνονται, στις 19.00, ξεκινάμε μία ζωντανή διαδικτυακή και διαδραστική εκπομπή και σας περιμένουμε όλους να συμμετέχετε ενεργά, για να συνδιαμορφώσουμε τον Κόσμο μας!

Το Δικηγορικό Γραφείο UNICS LEGAL SERVICES Κυριάκου Κόκκινου, η Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, το Hellenic Media Group, όλοι εσείς, που θα συμμετέχετε κι οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι μας, ξεκινάμε μία μοναδική αναζήτηση της Αλήθειας και της οδού της ατομικής και συλλογικής Ευδαιμονίας και το επιχειρούμε δημόσια, γιατί τα αγαθά αυτά οφείλουμε να τα κάνουμε κοινό κτήμα!

Όλοι μας αποτελούμε εκφράσεις του μυστήριου όντος, που ονομάζεται Άνθρωπος, που υπάρχει στον κόσμο με σκοπιμότητα και όχι τυχαία.Με την κίνησή μας αυτή εκφράζουμε τη δυναμική του Εθελοντισμού και της Ενωτικής Δημιουργικότητας, μέσα στην Ανθρωπότητα, που κοχλάζει από μύρια προβλήματα, αλλά και διψά να βρει νόημα σε όσα αντιμετωπίζει. Αισθανόμενοι την ανάγκη να αναλύσουμε κι εκφράσουμε αυτή τη δυναμική, κατά τρόπο, που να προσφέρει σε καθέναν λύσεις, νόημα, διέξοδο, όραμα και έμπρακτο πεδίο αγαθοποιού δράσης, ξεκινάμε μία ζωντανή διαδικτυακή και διαδραστική εκπομπή με τίτλο «ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑ – Ο δύσκολος Όμορφος δρόμος».

Αντικείμενο είναι να φωτίζουμε την πραγματικότητα με ένα διαφορετικού είδους Φως, αναζητώντας, σε όσα συμβαίνουν, την Αλήθεια, αλλά και το Πρακτέον, ήτοι το Δέον, το Πρέπον, το Επίκαιρον και το Μέτρον, ρυθμίζοντας εκ νέου την πυξίδα, που οδηγεί την Ανθρωπότητα στο Πεπρωμένο της!Στόχος μας πάντα να ενεργοποιούμε πρακτικά, ατομικές και κοινωνικές δυνάμεις, ικανές να αναλάβουν την ευθύνη του να δρουν ενωτικά, χάριν επίτευξης του Αγαθού, ως μόνου άξιου σκοπού του ΖΕΙΝ!

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 και κάθε Σάββατο εφ’ εξής (πλην εξαιρέσεων που θα ανακοινώνονται), στις 19.00′, συντονιστείτε μαζί μας από τα μέσα μας κοινωνικής δικτύωσης, για μία νέα αρχή!

Όσοι θέλετε μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας στην πλατφόρμα ZOOM, ώστε να μπορείτε να παρεμβαίνετε ζωντανά στη διαλεκτική μας συνάντηση. Όσοι όχι, μπορείτε να μας παρακολουθείτε στα κοινωνικά δίκτυα και να υποβάλλετε τα σχόλιά σας, κάτω από τη ανάρτηση στο facebook και you tube, ώστε ό,τι κάνουμε να έχει τη συνθετική ζωντάνια του Οργανισμού, που αποτελούμε!

Όσοι θέλετε μπορείτε να κοινοποιήσετε την προσπάθειά μας αυτή, ώστε να αποκτήσει τη δυναμική, που χρειάζεται για την ανασυγκρότηση της κοινωνίας, του λαού και της ανθρωπότητάς μας!

Τη διεύθυνση της διαλεκτικής αναζήτησης θα έχει ο Κυριάκος Κόκκινος, Δικηγόρος, Coach, Συστημικός Αναλυτής, Εκπαιδευτής Ενηλίκων και Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, πλαισιωμένος από την έγκριτη δημοσιογράφο Λένα Κυροπούλου και τον κυβερνογράφο, μέλος του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ Δημήτρη Κανναβό.