Φάρμακα κατά εμβολίων και lockdown – Το βρώμικο μυστικό!

Γιατί δεν έχουν ακόμη εγκριθεί τα μονοκλωνικά αντισώματα, για την αντιμετώπιση της πανδημίας και εμμένει η ΕΕ και η κυβέρνηση στο αντιλογικό lockdown;

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή στις ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ του ΚΡΗΤΗ TV για τα μονοκλωνικά φάρμακα – αντισώματα της Eli Lilly και της Regeneron, που εγκρίθηκαν πριν από τα εμβόλια (της Eli Lilly από αρχές Νοεμβρίου 2020) και είναι ικανά να αντιμετωπίσουν τον ιό τις πρώτες ημέρες εκδήλωσής του, να μειώσουν το φόρτο των νοσοκομείων και των ΜΕΘ και να γλυτώσουν ανθρώπους από το να πεθάνουν από αυτήν την αιτία, εξακολουθούν να μην έχουν εγκριθεί από την ΕΕ και την Ελλάδα και προκάλεσε τις ακόλουθες σκέψεις μου!!!

Ενώ θα μπορούσαν με επείγουσες εγκρίσεις να γίνουν οι εισαγωγές και να σωθούν χιλιάδες άνθρωποι, περιέργως κυβερνήσεις, υπερκυβερνήσεις και συνοδοιπορούν ακαδημαϊκό κατεστημένο, επέλεξαν να τα “θάψουν”, να προωθήσουν με όρους ενός επιθετικού και παράνομου marketing την αναγκαιότητα των εμβολίων, ως δήθεν μόνη και πρωταρχική λύση, βομβαρδίζοντάς μας με αμφιλεγόμενα στοιχεία , πειραγμένες στατιστικές και αμφισβητούμενα αποτελέσματα των pcr test, για να δικαιολογηθούν τα lockdown και ως μόνη λύση αποφυγής τους οι εμβολιασμοί των λαών!!!

Αν βέβαια είχε επιδοτηθεί η έγκριση και χρήση των φαρμάκων, δεν θα υπήρχε αιτία και δικαιολογία του παράλογου εγκλεισμού και των αντισυνταγματικών και παράνομων περιοριστικών μέτρων, που πλήττουν τον πυρήνα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αφού τα νοσοκομεία θα είχαν τους κανονικούς τους ρυθμούς και ελάχιστοι θα πέθαιναν από covid19.

ΟΜΩΣ τότε πώς θα επιβάλλονταν όλα αυτά τα παράνομα μέτρα σε όλη την υφήλιο;Μένει να ξεκαθαρίσουμε ποιοί οφελούνται από την καταστροφή των λαών, αφού για μια Ελλάδα ένα lockdown της οικονομίας φθάνει σε κόστος τα 5δις ευρώ το μήνα (!!!) και ποιά είναι η ατζέντα που κουβαλά όλη αυτή η πρωτόγνωρη επίθεση, της οποίας είμαστε μάρτυρες.

Με 1000 ευρώ ανά θεραπεία με μονοκλωνικό αντίσωμα (αυτό που πήρε και ο Τραμπ) θα είχαν σωθεί εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι και οι οικονομίες όλων των κρατών, που καταρρέουν. Αντίθετα επιλέγεται λύση με δυσθεώρητο κόστος σε ζωές και στην υγεία ανθρώπων και κρατών.

Επισημαίνω ότι η επιλογή αυτή δεν είναι άμοιρη νομικών συνεπειών, δεδομένου ότι για κάθε ανθρώπινη ζωή, που χάνεται εξαιτίας της μη έγκρισης, μη εισαγωγής και μη χρήσης των γνωστών και αποτελεσματικών φαρμάκων, με ταυτόχρονη καθυστέρηση διαδικασιών, ενώ ταχύτατα προωθήθηκαν έκτακτες εγκρίσεις των μεταγενέστερων εμβολίων και lockdown για την έμμεση επιβολή τους, διαπράττονται κακουργηματικής φύσεως ποινικά αδικήματα εκ μέρους των κρατούντων και όσων ελέγχουν τη διαδικασία, πολιτικό και συμβουλευτικό ιατρικό προσωπικό, με κυριότερα την ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο (άρθρο 299 ΠΚ) και έκθεση (άρθρο 306 παρ. 2 ΠΚ).

Η κοινωνία είναι αλήθεια ότι πάγωσε από το τοξικό κοκτέιλ δήθεν “εκτάκτων” μέτρων περιορισμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών, αντισυνταγματικών και κατά συνέπεια αντιδημοκρατικών και αντιλαϊκών νομοθετικών μέτρων, με μεθόδους κοινωνικής μηχανικής, που με τόσο ζέση εφαρμόστηκαν για να επιτύχουν την επιβολή τους, την περίοδο από την έναρξη της μνημονιακής κατοχής το 2010 έως και σήμερα, που αυτή συνεχίζεται, αξιοποιώντας νέες σήμερα αφορμές για να δικαιολογηθεί η συνέχιση της εφαρμογής τους. Ωστόσο οι κοινωνικές δυνάμεις αναθερμαίνονται, συσπειρώνονται και θα αντεπιτεθούν στα σκοτεινά αυτά συμφέροντα, που ουδεμία ευαισθησία έχουν στην ανθρώπινη ζωή και την πραγματική ευημερία των λαών!

Ενημερωθείτε, διαδώστε τη γνώση και συσπειρωθείτε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε, γιατί μέσα στο γενικό αναβρασμό, ένα ακόμη στοιχείο ελεγχόμενης εκτόνωσης, που έχουν εφαρμόσει οι καθεστωτικές δυνάμεις, είναι η συνεχής διαίρεση του λαού σε αντιμαχόμενες παρατάξεις, η διασπορά ψευδών ανάμικτων με αλήθειες κι η ξαφνική ανάδειξη νέων “σωτήρων”, συνήθως με διεκδικητικό χαρακτήρα και κινήσεων, με τις πλέον αντιλογικές θέσεις και προτάσεις, που επιδοτούνται ασμένως και προωθούνται από το καθεστώς, για να εγκλωβίσουν την δικαιολογημένη αγανάκτηση σε λύσεις χωρίς μέλλον. Η παράθεση δυναμικού και πίστης σε τέτοια πρόσωπα και διαδικασίες είναι βέβαιο ότι σε λίγο χρόνο, θα οδηγήσει στο ξεσκέπασμα της φύσης τους και αυτό θα προκαλέσει αναπόφευκτα το ξεφούσκωμα της ορμής, σε συνδυασμό με μία ακόμη βαθιά απογοήτευση!Συνέβησαν πρόσφατα αυτά, που σας περιγράφω, γι’ αυτό δεν δικαιολογείται να ξανασυμβούν.

Προσοχή επομένως και αισιοδοξία, γιατί πραγματικά μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλά, με λάβαρο την Αλήθεια, την Πίστη και αραγή μας Ενότητα!

Κριτήριο αναγνώρισης των ανθρώπων, που αξίζει να ακούτε και των Κινήσεων, που αξίζει να συνδέεστε, θα βρείτε από την Πηγή της Αλήθειας: “ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 7:15-20: Προσέχετε δε από τους ψευδοπροφήτες, που έρχονται σε σας με ενδύματα προβάτων, από μέσα όμως είναι αρπακτικοί λύκοι. Θα τους γνωρίσετε από τους καρπούς τους· μήπως μαζεύουν σταφύλια από αγκάθια ή σύκα από τριβόλια; Έτσι, κάθε καλό δέντρο κάνει καλούς καρπούς· ενώ το σαπρό δέντρο κάνει κακούς καρπούς. Δεν μπορεί ένα καλό δέντρο να κάνει κακούς καρπούς ούτε ένα σαπρό δέντρο να κάνει καλούς καρπούς. Kάθε δέντρο που δεν κάνει καλό καρπό κόβεται και ρίχνεται στη φωτιά. Eπομένως, από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε”!!!Εύχομαι πραγματική υγεία, φώτιση και καλό αγώνα σε όλους!

Η εκπομπή ΕΔΩ https://www.facebook.com/watch/?v=219957982841363

Κυριάκος Κόκκινος

Δικηγόρος

Πρόεδρος Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ

Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων

To Top