Εδώ Πολυτεχνείο – Όλοι είμαστε ΙΣΟΙ, ΑΛΛΑ κάποιοι είναι περισσότεροι ΙΣΟΙ από όλους εμάς … !

Μετά από 10 χρόνια της μεγαλύτερης οικονομικής και βαθιά πολιτικής, κοινωνικής και πνευματικής κρίσης της σύγχρονης ιστορίας, με χαρακτηριστικό αποτέλεσμα την πλήρη κατάρρευση των πυλώνων της δημοκρατικής νομιμοποίησης της ηγεσίας, την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας σε λαϊκά ανομιμοποίητους και νομικά ανέλεγκτους φορείς μιας παγκοσμιοποιητικής σκοτεινής εξουσίας και την προκλητική αφαίρεση νομικών κατακτήσεων σε επίπεδο ανθρωπίνων, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων κι εκεί που περιμέναμε μία κάποια ανάκαμψη, διαπιστώνουμε ότι δεν είχαμε πιάσει «πάτο»!

Νέα αφορμή για την εμβάθυνση της διεθνούς ατζέντας περαιτέρω μείωσης της ποιότητας ζωής των λαών, σε επίπεδο ελευθερίας, δικαιοσύνης κι ευημερίας, μέσω της άσκησης απόλυτου ελέγχου της ανθρωπότητας, έδωσε η πανδημία covid19.

Ο κίνδυνος απώλειας της ανθρώπινης ζωής χρησιμοποιείται πλέον από τις ηγεσίες για να δικαιολογήσει τη νέα αυτή επίθεση στα συνταγματικά και διεθνώς κατοχυρωμένα ατομικά, πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα, χωρίς μάλιστα αυτό να είναι εύκολα ορατό.

Με τη μονιμοποίηση της συνταγματικής εκτροπής νομοθέτησης μέσω Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, δηλαδή άσκησης νομοθετικής εξουσίας από την εκτελεστική εξουσία (Υπουργικό Συμβούλιο δηλαδή Κυβέρνηση και Πρόεδρο της Δημοκρατίας) κατά το άρθρο 44 του Συντάγματος, που συνηθίστηκε και εγκαθιδρύθηκε τη μεγάλη περίοδο επίθεσης της Νέας Τάξης στον Ελληνισμό μέσω των μνημονίων, ένας νέος κύκλος τέτοιων πράξεων ελέγχει την καθημερινότητά μας ήδη από τις 25 Φεβρουαρίου 2020. Επιβάλλουν απαγόρευση εργασιακής και επαγγελματικής δραστηριότητας, κίνησης και συναθροίσεων, φθάνοντας στην απίστευτη εκτροπή του ελέγχου ακόμη και του δικαιώματος της ελευθερίας στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και διακίνησης των ιδεών, μέσω ποινικοποίησης ακόμη και αναρτήσεων του διαδικτύου, που αμφισβητούν το όλο ή τμήματα του κυρίαρχου αφηγήματος, που προβάλλεται για να δικαιολογήσει κάθε αντισυνταγματική εκτροπή.

Σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου, έχουν κινητοποιηθεί πάσης φύσεως μηχανισμοί χειραγώγησης του κόσμου, με αιχμή του δόρατος τα ΜΜΕ, αλλά και τους πρόθυμους των κάθε είδους εξουσιών, επαγγελματίες, επιστήμονες και πολιτικούς, με έντεχνη ανάμιξη αλήθειας και ψεμάτων, όπου κυρίαρχο στοιχείο είναι η λυσσαλέα προσπάθεια όχι προστασίας του κόσμου, αλλά δικαιολόγησης των ακραίων, αντιφατικών και επιλεκτικά εφαρμοζόμενων μέτρων καταδυνάστευσής του.

Ο Κόσμος όμως ασφυκτιά γιατί εύλογα αμφισβητεί και δεν πιστεύει την έτοιμη τοξική τροφή, που του σερβίρεται από τα πρόθυμα και αδρά αμειβόμενα ΜΜΕ κι από τις ανήθικες κι απόλυτα ελεγχόμενες έξωθεν πολιτικές ηγεσίες, που εναλλάσσονται, πάντα βγαίνοντας από τα «φυτώρια» του διεθνούς συστήματος ελέγχου.

Ασφυκτιά γιατί δεν αντέχει την ανευθυνότητα των κυβερνώντων και των πραιτοριανών τους, που αν και αντιμετωπίζουν την αποκάλυψη των ψευδών, που χρησιμοποιούν, για να προωθήσουν τις αποφάσεις τους και την ατζέντα των εντολέων τους, έχοντας την «προστασία» των αφεντικών και των παράνομων νόμων, που πέτυχαν να υφίστανται και να τους προστατεύουν, αδιαφορούν, δεν ιδρώνουν και μας μεταχειρίζονται ως κοπάδια άλογων όντων προς άρμεγμα και εκμετάλλευση!

Έτσι με μία τέτοια λογική επέβαλλαν χρήση μάσκας ακόμη και στα παιδιά του νηπιαγωγείου κι άρκεσε ο αγώνας ενός Δικηγόρου, του Νίκου Αντωνιάδη, που αναζήτησε τις εισηγήσεις των αρμοδίων επιτροπών, για να αποκαλύψει το πόσο ομογενοποιημένοι στο ψέμα, την ανευθυνότητα και τον εγκληματικό ενδοτισμό είναι κυβερνώντες και πραιτοριανοί. Μετά την έρευνα απεδείχθη ότι η επιστημονική εισήγηση δεκάδων δήθεν επιστημόνων, δικαιολογούσε το τόσο δραματικό και σοβαρό στις συνέπειές του μέτρο, με δύο σειρές αιτιολογία, με παραπομπή σε ανύπαρκτη επιστημονική μελέτη!!! Η μηνυτήρια αναφορά, που επακολούθησε οδήγησε σε άμεση αναδίπλωση της κυβέρνησης, που την «υποχρέωση» τη μετέτρεψε σε «σύσταση» χρήσης μάσκας. Ανάλογες έρευνες και μηνύσεις τρέχουν αναφορικά με τις συναθροίσεις χιλιάδων ανθρώπων, χωρίς μάσκα και τήρηση μέτρων, που επιτράπηκαν, όταν όλοι οι Έλληνες δεινοπαθούσαν, έξω από το Εφετείο στη δίκη της Χρυσής Αυγής, στην Ομόνοια και τη συναυλία της Πρωτοψάλτη, αλλά και για τη στατιστική των φερόμενων ως καθημερινών κρουσμάτων, που ενίοτε γίνονται χωρίς να έχουν γίνει καν τα αντίστοιχα τεστ, που όμως ανακοινώνονται ως υπαρκτά!!!

Δεν υποστηρίζω ότι δεν είναι επικίνδυνος ο ιός.

Υποστηρίζω ότι έχει εργαλειοποιηθεί από μία κάστα τεράστιων συμφερόντων, που δεν φείδονται ψεμάτων , απάτης, διάλυσης των ζωών των ανθρώπων και ολόκληρων λαών, αρκεί να προωθηθούν τα απίστευτα οικονομικά συμφέροντα, που συνδέονται με την εφαρμογή εμβολιασμού σε δισεκατομμύρια ανθρώπων, που μετά από την απίστευτη αυτή χειραγώγηση και πλύση εγκεφάλου, θα σπεύσουν να τα αναζητήσουν ή θα αναγκαστούν να τα δεχθούν, ως λύτρωση από το καθεστώς πλήρους ανελευθερίας, που έχει επιβληθεί κι η οποία όχι μόνον δεν θα υποχωρήσει, αλλά θα εμβαθυνθεί, όπως έγινε μετά τα μνημόνια.

Το διαπιστώσατε άλλωστε ότι μέτρα, που ήρθαν και εφαρμόστηκαν ως δήθεν προσωρινά και έκτακτα, μονιμοποιήθηκαν και αποτέλεσαν την νέα καθημερινότητά μας, στηριζόμενα στην κοντή μνήμη του λαού.

Φθάνω στο σήμερα και στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, όπου ενώ για τους κοινούς θνητούς Έλληνες, ίσχυε η απαγόρευση συναθροίσεων πάνω από 4 ατόμων, ακούσαμε από τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοḯδη ότι ο ίδιος επέτρεψε την παραβίαση του νόμου από τα πολιτικά κόμματα, που μετείχαν των συναθροίσεων και πορειών (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΣΑ25) και τους εκατοντάδες οπαδούς τους, γιατί αυτές ήταν πολιτικές εκδηλώσεις…, επιβάλλοντας μάλιστα «ανοχή» στις αστυνομικές δυνάμεις!!! Στην κυρούλα που πέρασε από το πολυτεχνείο στέλνοντας sms με την ένδειξη 6, έσπευσαν όμως οι δημοκράτες να της επιβάλλουν πρόστιμο 300 €!

Αρχή της ισότητας και αναλογικότητας σε όλο της το μεγαλείο!

Να το γνωρίζετε στο εξής: Είμαστε όλοι ίσοι, αλλά κάποιοι είναι πιο ΪΣΟΙ από τους υπόλοιπους… Εξαρτάται ποιος είναι στην εξουσία, ποιοι τον ανέδειξαν και τον υποστηρίζουν από το παρασκήνιιο, ποια είναι η ατζέντα που ανέλαβε να προωθήσει και ποιοι είναι οι εκλογικοί του πελάτες! Αυτοί είναι οι πιο ίσοι. Όλοι οι υπόλοιποι στον Καιάδα, να πληρώνετε τρακοσάρια και χιλιάρικα προστίμων γιατί παραβιάσατε το νόμο, ενώ όσοι υποκίνησαν σε παραβίαση του νόμου, δημόσια και εγγράφως, αν ανήκουν στους ΠΙΟ ΙΣΟΥΣ, πάντα στο απυρόβλητο, ως καλά παιδιά του διεθνούς συστήματος, που προωθούν και από το οποίο προστατεύονται. Άλλοι με αριστερό, άλλοι με δεξιό προσωπείο. Όλοι χωρίς καμμία αναφορά και σχέση με τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Μετά τις ευθυγραμμισμένες στις επιταγές της εκάστοτε Κυβέρνησης, αποφάσεις του ΣΤΕ, που όλα τα βλέπει νομιμότατα, καλά κ’ αγαθά καμωμένα, εκτός από αυτά που πλήττουν τα ίδια οικονομικά συμφέροντα των δικαστών, τείνει να απογοητεύσει όμως τον κόσμο και ο τελευταίος πυλώνας ελπίδας, η ποινική δικαιοσύνη. Τυφλή κι αυτή η Δικαιοσύνη, η οποία βλέπει μονομερώς την εγκύκλιο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα προς όλους τους Εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας, να κινητοποιούν διαδικασίες ποινικής δίωξης και μάλιστα αυτοφώρου, μονομερώς, μόνον κατά των μελών του «κινήματος κατά της μάσκας», ακόμη και εάν «κινούνται» εντός του διαδικτύου, καθώς διαπράττουν το αδίκημα της «διέγερσης σε ανυπακοή», που σύμφωνα με το άρθρο 183 του Ποινικού Κώδικα επαπειλεί ποινή «φυλάκισης έως ένα έτος ή χρηματική ποινή». Όταν όμως αυτό το κάνουν πολιτικοί και μάλιστα προκλητικά και δημόσια, καλώντας κόσμο και οπαδούς τους σε δημόσια ανυπακοή και παράνομες συναθροίσεις όχι 4 αλλά εκατοντάδων οπαδών τους, για να δικαιολογήσουν την πολιτική τους ύπαρξη, εκεί δεν υπάρχει αδίκημα.

Εκεί οι υπουργοί παρεμβαίνουν στις δικαστικές κι αστυνομικές αρχές, σαν να είναι ιδιοκτησία τους και τους επιβάλλουν να παραβούν τα εργασιακά τους και λειτουργικά τους καθήκοντα, να καταλύσουν τη διάκριση των εξουσιών του Συντάγματος, να υπακούσουν σε παράνομες διαταγές και τελικώς να κάνουν τα στραβά μάτια, κινητοποιώντας επαίσχυντα δουλικά ανακλαστικά, υπακοής και σεβασμού στους μεγαλοσχήμονες, στα δημόσια πρόσωπα, στους πλούσιους και διάσημους, στους αστέρες γενικώς, που αισθάνονται ότι γεννήθηκαν με το κληρονομικό δικαίωμα να διοικούν τον κόσμο, ως μαριονέτες κι αυτοί των εντολέων τους, που ανήκουν σε γνωστές λέσχες, ομίλους και κάστες, που διεκδικούν όλοι ανεπαίσχυντα διακριτή μεταχείριση από τον απλό πολίτη.

Ποια διοίκηση δια του παραδείγματος, εδώ στην Ελλάδα, το έχουμε τερματίσει το πράγμα, σε μία άθλια πραγματικότητα, που όμως ανεχόμαστε και δεν αντιδρούμε.

Θα έδειχνα ίσως μια κάποια συμπάθεια στην «υπεύθυνη ανυπακοή» του Βαρουφάκη κι άλλων, γιατί τη θεωρώ χρήσιμη και αναγκαία ενίοτε, έστω και με συνέπειες, αν πίστευα ότι κι οι ίδιοι την πιστεύουν και δεν αποτελεί ένα εργαλείο ιδίας προβολής τους κι ακόμη περισσότερο αν η ίδια ευαισθησία είχε επιδειχθεί και για τις εθνικές μας επετείους, την 25 Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου και για τις θρησκευτικές μας εορτές, το Πάσχα και τις λειτουργίες της Κυριακής, που όλες θα μπορούσαν να γίνουν με τήρηση των μέτρων και πρωτοκόλλων, ώστε να τονωθεί το ηθικό του λαού, να ενδυναμωθούν οι ψυχές των Ελλήνων, που αγωνιούν κι έχουν ανάγκη πνευματικής διεξόδου, ανάτασης και ενίσχυσης.

Αυτές όμως οι αντιφάσεις κι οι επιλεκτικές ευαισθησίες, που κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν τις αντιλαμβάνεται, θα πρέπει να χτυπήσουν μέσα σας ως νοερές καμπάνες, για να ξυπνήσουμε από τις ψευδαισθητικές ελπίδες, ότι όσοι εναλλάσσονται στην ηγεσία, προερχόμενοι από τα γνωστά πολιτικά φυτώρια, θα μπορούσαν ποτέ να αφουγκραστούν τις ανάγκες μας, να φροντίσουν τα προβλήματά μας, να συμπάσχουν στον πόνο μας, να μοιραστούν τις ζωές μας. Δυστυχώς προέρχονται και ζουν σε άλλον κόσμο, στα περίχωρα του εξωπλανήτη των δισεκατομμυριούχων και των ισχυρών λόμπυ, που νομίζουν ότι με τις αντιδημοκρατικές τους αποφάσεις, μέτρα και ατζέντες, πίσω από τις κλειστές πόρτες των λεσχών, τριμερών κι άλλων τέτοιων συναθροίσεων, θα κατορθώσουν να ελέγξουν το φαινόμενο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ακόμη κι αν ξεκίνησαν σας κι όλους εμάς, δυστυχώς ο κόσμος της εξουσίας έχει την τρομακτική δύναμη να τους ομογενοποιεί ή να τους συνθλίβει, αν τυχόν δε υποκύπτουν.

Πλανώνται όλοι αυτοί πιστεύοντας ότι μας ελέγχουν κι εμείς θα πρέπει να τους το αποδείξουμε, καλλιεργώντας, τρέφοντας και γυμνάζοντας τα στοιχεία, που μας διαφοροποιούν από την άλογη φύση, την ψυχή και το πνεύμα μας, τις αρχές και τις αξίες μας, την ελευθερία , τη δικαιοσύνη και την αρετή μας, όλα δηλαδή αυτά τα ισχυρά όπλα, που το φθαρμένο αυτό και θνήσκον σύστημα εξουσίας, αντιπαλεύει με λύσσα, επιτρέποντας πάντα την παραπλάνησή μας με θιάσους δήθεν επαναστατών, που σκοπό έχουν να μας αποδυναμώσουν και αποτρέψουν από τη μοιραία και αναγκαία ανάσταση και ένωσή μας.

Σταθείτε ορθοί και στις επάλξεις του αγώνα, που αυτή τη στιγμή μαίνεται, οδηγώντας σύντομα στην έναρξη μίας δραματικής περιόδου για όλη την ανθρωπότητα, με την επιβολή ενός απίστευτου ελέγχου μέσω των προωθούμενων εμβολίων και μέτρων απόλυτου κοινωνικού ελέγχου, που κάποιοι, ίσως πολλοί σπεύσουν ασύνετα να αποδεχθούν, χωρίς να ζητήσουν να μάθουν με τι ανταλλάσσουν την ελευθερία τους!

Κυριάκος Κόκκινος – Δικηγόρος – Διαπραγματευτής – Coach

Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ

Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων

To Top