Κρήτη: 30 μήνες με αναστολή στον 41χρονο που «έστειλε» στο νοσοκομείο τον 10χρονο γιο του

«Το χτύπησα για να μην κάνει λάθος και τελικά εγώ έκανα το μεγαλύτερο» – Τι είπε στην απολογία του

Ενοχή και ποινή φυλάκισης 38 μηνών, πρότεινε η εισαγγελέας για τον 41χρονο πατέρα από τη Συρία, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε βίαια τον 10χρονο γιο του, στο σπίτι τους στην Αμμουδάρα, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε τελικά ποινή φυλάκισης 30 μηνών με τριετή αναστολή.

Επιπλέον, δόθηκε εντολή να διαβιβαστεί η δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα, ώστε να εξεταστεί το θέμα της αφαίρεσης ή όχι της επιμέλειας.

Ο ίδιος, στην απολογία του κλαίγοντας παραδέχτηκε ότι χτύπησε το ανήλικο παιδί, αλλά και ότι το τελευταίο διάστημα είχαν συχνούς καυγάδες.

Όπως είπε, ο λόγος που εξοργίστηκε ήταν ότι τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες αντιλήφθηκε ότι ο μικρός έβλεπε στον φορητό υπολογιστή υλικό ερωτικού περιεχομένου και θορυβημένος επιχείρησε να τον «συνετίσει». Μέσα στο θυμό του έσπασε το laptop ενώ την Παρασκευή -οπότε και έγινε το περιστατικό- ο 10χρονος επέστρεψε από το σχολείο χτυπημένος. 

Σύμφωνα με την απολογία του πατέρα, ο ίδιος ενημερώθηκε από το σχολείο, ότι ο μικρός τσακώθηκε με ένα παιδί του σχολείου γιατί -όπως του μετέφεραν- του ζήτησε να συνευρεθούν. 

«Προσπάθησα να το προφυλάξω από το να κάνει ένα λάθος και εγώ έκανα το μεγαλύτερο», είπε ο 41χρονος ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ η έδρα επιφυλάχθηκε και αναμένεται να αποσυρθεί για να εκδώσει απόφαση.

https://www.lawandorder.gr/Article/91951/kriti-30-mines-me-anastoli-ston-41chrono-pou-isonesteilesin-sto-nosokomeio-ton-10chrono-gio-tou

To Top