ΚΥΠΡΟΣ : Με επίκληση της θρησκευτικής συνείδησης η απαλλαγή από τα θρησκευτικά Οχτώ χρόνια φυλάκισης σε 37χρονο και εννέα μήνες σε 36χρονο και 27χρονο για υπόθεση ναρκωτικών

265

Ποινές φυλάκισης σε τρία πρόσωπα, ηλικίας 37, 36 και 27 χρόνων, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργοδικείο, σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών και συγκεκριμένα την κατοχή και προμήθεια ενός κιλού κοκαΐνης.

Σε οκτώ χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο 37χρονος, αφού το Μόνιμο Κακουργοδικείο τον έκρινε ένοχο για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Στους 36χρονο και 27χρονο, το Μόνιμο Κακουργοδικείο επέβαλε ποινές φυλάκισης για περίοδο εννέα μηνών, αφού έκρινε ένοχο τον 36χρονο για το αδίκημα της προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και τον 27χρονο για το αδίκημα της προμήθειας ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο.

Στην κατάσχεση του ενός κιλού κοκαΐνης και στη σύλληψη των τριών προσώπων, είχαν προχωρήσει μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, σε αγροτική περιοχή στην Λάρνακα, τον περασμένο Οκτώβριο και συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λάρνακα.

https://politis.com.cy/politis-news/kypros/ochto-chronia-fylakisis-se-37chrono-kai-ennea-mines-se-36chrono-kai-27chrono-gia-narkotika/