Δωρεάν νομική συμβουλευτική για 30′ από τον Ποινικολόγο – Δικηγόρο και Coach Κυριάκο Κόκκινο – Υπάρχουν λύσεις!

Ζούμε σε μία εποχή και μεγάλη πολυπλοκότητα, προβλήματα και αγωνίες, με κορυφαία ζητήματα νομικά θέματα, που άμεσα συνδέονται με την εν γένει κοινωνική κατάσταση καθενός μας.

Επί 30 χρόνια μελετώ τη φύση των προβλημάτων αυτών, τις αιτίες που τα δημιουργούν, τα αντίμετρα που βοηθούν στη τακτοποίηση μιας χαοτικής κατάστασης και συμβάλλω στην επίλυσή τους.

Στην πορεία αυτή με βοήθησε εξαιρετικά, η νομική επιστήμη, η μεγάλη μου Δικηγορική εμπειρία, αλλά και η βαθιά εντρύφησή μου σε γνώσεις και επιστήμες, που διεύρυναν την κατανόηση και την δραστικότητά μου, ως η πιστοποίησή μου στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις από την Ακαδημία του ΟΗΕ (UNITAR), στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Διαχείριση Κρίσεων από το Ίδρυμα Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης, ως Ειδικός Ασφαλείας από το Germanischer LLoyd και το Lloyd’s Maritime Academy, ως Coach από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως Επαγγελματίας Συστημικός Αναλυτής (πρόγραμμα CSAP) στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Όλη αυτή η γνώση και εμπειρία αξιοποιήθηκε για την ανάπτυξη ενός ειδικού συστήματος “εκπαίδευσης” των ανθρώπων, που ονομάζω ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑ και τη δημιουργία του ειδικού νομικού προγράμματος επίλυσης διαφορών “UNICS-Τακτοποιώ το Χάος ΟΡΓΑΝΙΚΑ”.

Αν αντιμετωπίζετε νομικά προβλήματα και θα θέλατε να τα επιλύσετε με τη βοήθειά μας, μπορούμε να ξεκινήσουμε με μία δωρεάν ενημερωτική συνεδρία 30 λεπτών, που μπορεί να προγραμματιστεί καθημερινά (Δευτέρα ως Παρασκευή) μεταξύ των ωρών 18.00′ ως 21.00′.
Για να προγραμματίσετε μία διαδικτυακή συνάντηση μαζί μας, μέσω messenger, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  1. Συνδέεστε μαζί μου στο messenger, όπου με βρίσκετε με τα στοιχεία “Κυριάκος Κόκκινος”.
  2. Για να συνδεθείτε μαζί μου, μου στέλνετε στο messenger ένα μήνυμα , που θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία: Α. Το ονοματεπώνυμό σας. Β. Το e-mail σας. Γ. Τηλέφωνα επικοινωνίας. Δ. Την συναίνεσή σας να διατηρήσουμε τα στοιχεία σας για μελλοντική επικοινωνία μαζί σας. Ε. Μία περιληπτική αναφορά στη φύση του προβλήματός σας. ΣΤ. Ημέρα και ώρα, που θα επιθυμούσατε να πραγματοποιηθεί η συνάντησή μας.
  3. Στη συνέχεια των ανωτέρω βημάτων θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματιστεί και επιβεβαιωθεί η ημέρα και ώρα της συνεδρίας μας. Ευχόμαστε κάθε καλό στη συνέχεια.
To Top