Μπάνον προς Κίσινγκερ: «Τα παίρνεις από τους Κινέζους. Θα πάνε Νυρεμβέργη»

April 6, 2020The Flag Report

Ο πρώην επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού του Λευκού Οίκου, Στιβ Μπάνον, ξέσπασε κατά του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και των παγκόσμιων ομολόγων του, με μία σφοδρή δήλωση στην εκπομπή του, υποσχόμενος ότι θα αντιμετωπίσουν μαζικά την την ανθρωπότητα για την απελευθέρωση του κορωνοϊού και στη συνέχεια για τη συγκάλυψή του.

«Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα είναι υπεύθυνο για όλους τους νεκρούς, όλη την καταστροφή του πλούτου σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι άνθρωποι στην πόλη Wuhan αντιμετωπίστηκαν σαν ζώα από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Φέρει όλο την ευθύνη», δήλωσε ο Μπάνον στην εκπομπή του «Αίθουσα Πολέμου». 

«Να τι θα συμβεί τελικά. Θα έχουμε μία δίκη τύπου Νυρεμβέργης. Θα λάβει χώρα στη Wuhan. Οι αρχηγοί του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, θα βρίσκονται στο πινάκιο του δικαστηρίου και οι ένορκοι – οι οποίοι θα εκπροσωπούν την ανθρωπότητα – θα είναι ο μέσος πολίτης της Wuhan και θα κρίνουν αυτούς τους διαβόλους. Και θα λογοδοτήσουν».

Στη συνέχεια, ο Μπάνον πέρασε στον κορυφαίο υποστηρικτή της παγκοσμιοποίησης Henry Kissinger για το πρόσφατο άρθρο του, το οποίο υποστηρίζει ότι ο κορωνοϊός θα μπορούσε να είναι ο τρόπος για την εφαρμογή των τελικών σταδίων της «φιλελεύθερης παγκόσμιας τάξης».

«Χένρι Κίσινγκερ; Κάνε μου τη χάρη. Είναι αηδιαστικό», ανέφερε ο Μπάνον. «Χένρι Κίσινγκερ, δε χρειάζεται να σας ακούσω για τη φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη. Είστε ένοχος, κύριε. Νομίζεις ότι έχεις αίμα στα χέρια σου από τις βομβιστικές επιθέσεις στον Πόλεμο του Βιετνάμ; Έχεις αίμα στα χέρια σου γι’ αυτό». 

«Υπήρξατε η φωνή και το στήριγμα αυτών των ανθρώπων από την αρχή. Στηρίξατε το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και όχι μόνο αυτό, πήρατε ματωμένα λεφτά από αυτούς. Πληρώνεστε για δεκαετίες από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα».

«Όλα θα βγουν έξω», συνέχισε ο Μπάνον. «Όλοι οι τύποι της Wall Street που συνεργάζονται μαζί τους, όλοι οι επιχειρηματίες που συνεργάζονται μαζί τους, όλοι οι τύποι της ομάδας προβληματισμού που συνεργάζονται μαζί τους, παίρνουν ματωμένα λεφτά. Όλα βγαίνουν έξω. Εντάξει; Σας λέμε: όλα θα βγουν έξω». 

«Και ο κόσμος θα σε κρίνει. Επειδή είσαι το ίδιο κακός με τους διαβόλους, στην πραγματικότητα, είσαι χειρότερος. Επειδή δεν πιστεύατε καν στην ιδεολογία τους. Πίστεψες στα λεφτά. Το έκανες για τα λεφτά. Με αηδιάζεις», πρόσθεσε.

Δεν είναι σαφές πώς θα λάβει χώρα στη Wuhan μία σημαντική δίκη κατά του ΚΚΚ, αλλά ένα τέτοιο γεγονός θα ήταν ένας σημαντικός καταλύτης για να λογοδοτήσουν οι δράστες που εξαπέλυσαν τον κορωνοϊό κατά της ανθρωπότητας.

The Flag Report

Σχόλιο:

Το βέβαιο είναι ότι σε περιόδους κρίσεις, κατά τις οποίες οι υψηλά ιστάμενοι αισθάνονται περισσότερο την πίεση από την πιθανότητα να μην ελέγχουν τελικώς το σύνολο των παραμέτρων, που αφορούν την ανθρωπότητα και τον κόσμο, αποκαλύπτονται ή ξεφεύγουν παραδοχές, που σε εποχές νηνεμίας, δεν θα διανοούνταν να ξεστομίσουν, ειδικά για τα “ιερά τέρατα” της Αμερικανικής πολιτικής, όπως ο Κίσσινγκερ… Υπάρχουν και παράπλευρες θετικές συνέπειες από την πανδημία, αρκεί να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε ορθά τα αληθή γεγονότα μέσα στον καταιγισμό πληροφόρησης!

Κυριάκος Κόκκινος – Δικηγόρος – Διαπραγματευτής – Coach – CSAP

To Top