H πίτα του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ για ένα ευλογημένο 2020, στο πνευματικό μας κέντρο , στους Αγ. Ισιδώρους του Λυκαβηττού!

274
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 85117089_1444948852339783_7258510037503442944_o.jpg

Η Κίνηση Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ συνεχίζοντας με συνέπεια μία πορεία κάθαρσης, αναγέννησης κι αφύπνισης έκοψε την πίτα της για ένα ευλογημένο 2020, με τα μέλη και τους φίλους μας, στο πνευματικό μας κέντρο , στους Αγ. Ισιδώρους του Λυκαβηττού, το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020.


Η συνάντησή μας σύμφωνη με τις αρχές μας, αφίστατο κενών συμβατικοτήτων κι ανούσιων κοσμικοτήτων, στρέφοντας τα έσω όμματα πάντα στη Θεία Ουσία, αναζητώντας μόνον το γνήσιο πνευματικό βίωμα, την επ’ αγαθώ υπέρβαση, την αγαπητική ειλικρινή κοινωνία!


Υπήρξε μία συνάντηση, που όλοι μας βιώσαμε με χαρά, σε ένα ειλικρινές μοίρασμα της ομορφιάς του είναι όλων και καθενός χωριστά, με όλους μας.
Στο μοναδικό μυστηριακό χώρο των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, φορτίσαμε με θετική ψυχική ενέργεια, φωτίσαμε το πνεύμα με τα ουράνια ΦΩΤΑ που θρέφουν και προστατεύουν τον Ελληνισμό, όταν αναλαμβάνει υπεύθυνα το κοσμικό του καθήκον και συνδεθήκαμε ενεργά στα πλαίσια έμπρακτης βίωσης της Οργανικότητας!


Στο ιερό σπήλαιο άσκησης και προσευχής του Μεγάλου Βασιλείου, στο Φωτεινό λόφο της Αττικής Γης, προσευχηθήκαμε κι εμείς για δύναμη , φώτιση, αγαθότητα, προστασία και Θεία καθοδήγηση. Σε μία ημέρα, καθόλου τυχαία αφιερωμένη στους “εν ασκήσει λάμψαντες άνδρες και γυναίκες”, λάμψαντες λόγω της κάθαρσής τους μέσα από τα αθλήματα του βίου, θετικώς διαχειριζόμενα και της ενεργούς αγαπητικής προσφοράς τους, αναγνώσαμε ιδιαίτερα κείμενα και ανακοινώσαμε τις βασικές αρχές του Προγράμματος Οργανικής Νευροδικτύωσης του Ελληνισμού και της Ανθρωπότητας, που αποτελεί κεντρικό όραμα του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ!


Μεγάλη χαρά μας προκάλεσε η παρουσία όλων των αδελφών και φίλων, που διαβλέπουν στην ιδέα της Οργανικότητας μία ακόμη έκφραση της Ορθόδοξης Αγαπητικής Κοινότητας, που αρμονικά συνδυάζει ατομική και συλλογική συνείδηση κι αρετή, θεωρία και πράξη, ενοποίηση του Όντος, εντός του , στη σχέση του με τους Άλλους και τον Κόσμο, σε διαρκή σχέση με τον Θείο Δημιουργό μας. Με αφορμή τις πολλές δράσεις μας για το 2019, στις οποίες αναφερθήκαμε, στοιχηθήκαμε πνευματικά σε ένα όραμα Αλήθειας και Αγάπης, που αναγεννά την ανθρωπότητα κι επιλύει τα αδιέξοδα προβλήματα. Αναλάβαμε το Θείο υπόδειγμα κι όπως αναγεννώνται και δικτυώνονται οι νευρώνες του ανθρώπινου εγκεφάλου βαθαίνοντας και πολλαπλασιάζοντας τις επικοινωνιακές τους συνάψεις, ειδικά όσο μεγαλώνει το παραγόμενο αγαθό έργο, θέσαμε τις βάσεις της μεταξύ μας Νευροδικτύωσης.
Στα πλαίσια της πρωτότυπης αυτής παρουσίας του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, αποφασίσαμε να βαθύνουμε και στερεώσουμε τις αγαθές μας συνήθειες, δράσεις κι επικοινωνίες, με επανάληψη σε συγκεκριμένη ώρα, καθημερινά, των πνευματικών μας ασκήσεων, από όλους όσοι θέλουν να ενταχθούν στον “Ιερό μας Λόχο” , για να αναλάβουν κατόπιν τη δημιουργία της δικής τους Οργανικής Βιοκοινότητας, αναπαράγοντας το αρχικό μας αγαθοποιό πρότυπο.


Σας καλούμε όλους όσοι μοιράζεστε τις αξίες του Χριστικού κι Ελληνικού πνεύματος, να συνεχίσουμε μαζί την κοινή πορεία αξίας για την πατρίδα και τον κόσμο μας, συλλογική, ανηφορική, ανορθόδοξη ως Ορθόδοξη, πνευματική και ζωογόνο!


Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον π. Δημήτριο και τον π. Χαράλαμπο, σε όλους τους αδελφούς, που διακονούν τον ιερό ναό, στον καθηγητή Συστημικής τιυ Πανεπιστημίου Πειραιά Νικήτα Ασημακόπουλο, που ήρθε από τους Αγίους Θεοδώρους για να παρευρεθεί και πρόσφερε την διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας Webex του Πανεπιστημίου , για τη συνέχιση του προγράμματος και μέσω διαδικτύου, στον καθηγητή Φυσικής και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Θράκης και συγγραφέα Γεώργιο Παύλο, που ανέβαλε την αναχώρησή του επί διήμερο για να είναι μαζί μας και σε όλα τα μέλη και φίλους, που προσήλθαν με ανοικτή καρδιά ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας. Ιδιαίτερη επίσης μνεία αξίζει στους φίλους συγγραφείς, που δώρισαν βιβλία τους για την τυχερή της βραδιάς, τον επιχειρηματία καταδρομέα Πέτρο Πουρλιάκα, για το βιβλίο του “Νενικήκαμεν” και τον επαγγελματία Χαρίτωνα Γιωτάκη, για το ιδιαίτερο έργο του “Εμαυτόν και μετ’ απάντων”! Αξίζουν να διαβαστούν από όλους.
Όσοι φίλοι και πιστοί προσέλθετε στις επόμενες δράσεις μας, συντονιστείτε, προσευχηθείτε και δράστε πάντα επ’ αγαθώ του συνόλου!

Κυριάκος Κόκκινος – Δικηγορος – Coach – Πρόεδρος Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ