Ποινή φυλάκισης 3 ετών σε Γκανέζο για ναρκωτικά


Ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή και χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων σε έναν 29χρονο Γκανέζο, κατηγορούμενο για διακίνηση ναρκωτικών στο Φαληράκι.
Πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ.
Κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι κι ένας 39χρονος ομοεθνής του, που φυγοδικεί. Σε αγροτική περιοχή, απέναντι από τον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν την 2α Αυγούστου 2012 τους δύο Γκανέζους και απεφάσισαν να τους ελέγξουν για το νόμιμο της παραμονής τους στη χώρα. Σε παρακείμενο σημείο και εντός αυλής βρισκόταν μια βαλίτσα. Οι αστυνομικοί πήραν τις άδειες παραμονής και ασύλου των δύο αλλοδαπών και τα λοιπά τους έγγραφα και όταν απομακρύνθηκαν λίγα μέτρα για να τα ελέγξουν μέσω του ασυρμάτου οι δύο αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή. Η σύλληψή τους δεν κατέστη δυνατή παρότι καταδιώχθηκαν.
Οι αστυνομικοί άνοιξαν στη συνέχεια τη βαλίτσα και εντός αυτής βρήκαν ποσότητα κάνναβης 700 περίπου γραμμαρίων κατανεμημένη σε 303 περίπου πλαστικές συσκευασίες και 6 γραμμάρια κοκαΐνης κατανεμημένα σε 15 συσκευασίες, έτοιμες προς εμπορία.



To Top