Κρήτη – Καταδίκη γιατρού για ασέλγεια στο παιδί της πρώην συζύγου του

264

Είχε καταδικαστεί και σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση ασέλγειας, επί σειρά ετών – Μέσα στο 2019 ο γιατρός είχε κριθεί ένοχος σε δύο διαφορετικές δίκες

Ένοχος κρίθηκε ο γιατρός από την Κρήτη που ήταν κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού της πρώην συζύγου του. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Είχε καταδικαστεί και σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση ασέλγειας – επί σειρά ετών – σε βάρος του ανηλίκου, που απέκτησε η πρώην σύζυγός του από προηγούμενο γάμο.

Παρόλο που ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος, μέσα στο 2019 κρίθηκε ένοχος σε δύο διαφορετικές δίκες.

Την ενοχή του κατηγορουμένου είχε προτείνει νωρίτερα η Εισαγγελέας της Έδρας, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, η οποία φέρεται να τελέστηκε πριν από αρκετά χρόνια, στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηρακλείου.

Η Έδρα υιοθέτησε την πρόταση της Εισαγγελέως και καταδίκασε τον κατηγορούμενο.

Αργότερα, αγόρευσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, ενώ προηγήθηκε και η απολογία του κατηγορουμένου, ο οποίος αρνήθηκε, για μία ακόμη φορά, τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.