Αθωώθηκε 54χρονη που είχε στην κατοχή της 100 γραμμάρια χασίς


Αθώα κρίθηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 54χρονη, η οποία κατηγορούνταν για τις εννέα συσκευασίες με περισσότερα από 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχαν βρεθεί στο σπίτι της.

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, το φθινόπωρο του 2014 και είχε ως αποτέλεσμα την παραπομπή της 54χρονης στη δικαιοσύνη.

Όπως διαφάνηκε χθες από την ακροαματική διαδικασία και επεσήμανε και ο συνήγορός της κ. Βασίλης Δρόσος, η 54χρονη ουδεμία σχέση είχε με τα ναρκωτικά τα οποία τα «φύτεψε» στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού της ο πρώην φίλος της. Μάλιστα ο ίδιος στη συνέχεια έδωσε και τις σχετικές «πληροφορίες» στην αστυνομία.

Τελικά το δικαστήριο έκρινε αθώα την 54χρονη απαλλάσσοντάς την από κάθε κατηγορία.

Για την 54χρονη όλα ξεκίνησαν στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 το πρωί, όταν οι αστυνομικοί μαζί με Δικαστικό λειτουργό έκαναν «έφοδο» στο σπίτι της όπου και βρήκαν σε διάφορα σημεία στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού της, 9 πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 114,7 γραμμαρίων.

Η 54χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω για τα περαιτέρω.



To Top