Ο σύζυγος του θύματος φέρεται να έσβησε το τσιγάρο του στο μάτι της, την χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, χτύπησε το κεφάλι της στην πόρτα, την πάτησε στην κοιλιά και έριξε πάνω της καυτό ρόφημα προκαλώντας της εγκαύματα

Στα «μαλακά» έπεσε ένας 69χρονος που κακοποίησε με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο την –πρώην, πλέον- σύζυγό του στο σπίτι τους στο Βόλο, υποβάλλοντας την σε φρικτά βασανιστήρια με πρωτοφανή βιαιότητα. Κι αυτό, γιατί η ίδια δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Η 44χρονη γυναίκα απλώς δάκρυσε, αλλά δεν έβγαλε μιλιά, όταν κλήθηκε να καταθέσει στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για την τραυματική εμπειρία της το βράδυ της 19ης Μαρτίου 2016. Τότε, ο σύζυγός της φέρεται να έσβησε το τσιγάρο του στο μάτι της, την χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, χτύπησε το κεφάλι της στην πόρτα, την πάτησε στην κοιλιά και έριξε πάνω της καυτό ρόφημα προκαλώντας της εγκαύματα.

Ο 69χρονος, που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη, δεν ζήτησε συγνώμη αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε τίποτε από όσα ανέφερε το κατηγορητήριο! Χωρίς την κατάθεση της πρώην συζύγου και θύματός του, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών με τριετή αναστολή, με την απόφαση να είναι εφέσιμη.

To Top