Η καμπύλη εκμάθησης της φύσης

Η καμπύλη εκμάθησης της φύσης, η αναγκαιότητα των “λαθών” και η κρισιμότητα της διαχείρισής τους με θετικό τρόπο, στην οδό της Σοφίας και Ευτυχίας των ανθρώπων

Η φύση διδάσκει ότι από όποιο επίπεδο κι αν ξεκινήσουμε στην πορεία μας προς την κατάκτηση μίας άλλης βελτιωμένης κατάστασης και ικανότητας, είναι φυσικό να πρέπει να αγωνιστούμε, να κάνουμε λάθη και να έχουμε πτώσεις και αποτυχίες, αλλά όλα αυτά οφείλουμε να τα βλέπουμε δημιουργικά και θετικά. Οφείλουμε πάντα μπροστά μας να προβάλλουμε το θετικό όραμα του στόχου μας, της επιγενόμενης επιτυχίας, αντλώντας δυνάμεις για να συνεχίσουμε τον αγώνα, να σηκωθούμε ξανά και ξανά ορθοί και να βαδίσουμε με ακλόνητη πίστη, στην επίτευξη του στόχου μας. Η πτώση φίλοι μου, όπως και η δυσκολία, είναι στάδια εκπαίδευσης και καταστάσεις του νοός. Η πορεία για να τα υπερβούμε ξεκινά από εκεί , από το νου μας και από τα παιχνίδια, που παίζει. Ξεκινείστε σήμερα με τον πιο θετικό οραματισμό της επιτυχίας, της χαρά και της ευτυχίας, που αισθάνεστε ήδη σήμερα με τη βεβαιότητα της προσμονής αυτής και την αποδοχή να κάνετε ό,τι είναι αναγκαίο για να φθάσετε στην ΙΘΑΚΗ σας, όσο δύσκολο και όσο επίπονο και αν είναι!

Η εικόνα από το θαυμάσιο βιβλίο του Robert Kiyosaki “Η σχολή επιχειρηματιών του πλούσιου μπαμπά-Για ανθρώπους που χαίρονται να βοηθούν τους ανθρώπους”! Τα πουλιά που φεύγουν από την ασφάλεια της φωλιάς, που τους προσέφερε το ζεύγος των γεννητόρων τους, κάνουν μία καμπύλη, χαμηλώνοντας , πριν καταφέρουν να ανυψωθούν!

Unics